• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tazmanya canavari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2019
41
15
88
37
Merhabalar. Ben 12-13. Haftalarda bir kanama yaşamıştım, doktor ilişkiyi yasaklamıştı. 19. Haftada doktor kanama alanının kaybolduğunu söyledi. Şimdi 23. Haftadayım. Cinsel ilişki riskini almam zaten ama en azından kendi kendine tatmin olma açısından hala risk var mıdır emin olamıyorum. Bu konuda tecrübesi olan var mı? Sizin doktorlarınız neler söyledi? Bebeğimi riske sokacak bir şey yapmam tabii ki ama kanama alanı tamamen kaybolalı 3-4 hafta oldu. Kendini tatmin noktasında risk yoksa ben de gereksiz yere zorlanmamış olurum diye düşündüm, bu konuda doktorundan bilgi alanlar varsa beni de aydınlatırsa sevinirim.

Merhabalar. Ben 12-13. Haftalarda bir kanama yaşamıştım, doktor ilişkiyi yasaklamıştı. 19. Haftada doktor kanama alanının kaybolduğunu söyledi. Şimdi 23. Haftadayım. Cinsel ilişki riskini almam zaten ama en azından kendi kendine tatmin olma açısından hala risk var mıdır emin olamıyorum. Bu konuda tecrübesi olan var mı? Sizin doktorlarınız neler söyledi? Bebeğimi riske sokacak bir şey yapmam tabii ki ama kanama alanı tamamen kaybolalı 3-4 hafta oldu. Kendini tatmin noktasında risk yoksa ben de gereksiz yere zorlanmamış olurum diye düşündüm, bu konuda doktorundan bilgi alanlar varsa beni de aydınlatırsa sevinirim.
Bence dıştan tatminde sorun olcağını düşünmüyorum. Bazı şeyleri abartmamak lazım. Sonuçta siz ne kadar kendinize hakim olmak isteseniz de rüyalanırsınız vs bu fizyolojik bir şey yani. Benim de kanama alanım vardı ama böyle bir şey yaşadıktan sonraki kontrolümde kanama alanı azalmıştı yani kötü bir şey yoktu şükür. Yine de doktorunuza sorun tabi benimki kendimce yorumlamak

Hii onu bilmiyorum işte. Teşekkürler ben de öğrendim şimdi. Doktora sorarak hareket etmek lazım demekki
Öyle, doktora sormadan yapmamakta fayda var, çünkü mesele penis değil, kesenin bebişin yanına yaklasmiyor bile penis, asıl mesele orgazm olmakta, rahmin kasılıp gevşemesinde

Öyle, doktora sormadan yapmamakta fayda var, çünkü mesele penis değil, kesenin bebişin yanına yaklasmiyor bile penis, asıl mesele orgazm olmakta, rahmin kasılıp gevşemesinde
Ben de vicdan yaptım şimdi hof :/ ama neyseki çok kısa bir kasılmaymış zararı yokmuş çok elzem bir durum söz konusu değilse diye yazmış doktorlar. Ama temkinli olmak lazım kesinlikle

Back
X