- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.690
- 133
- 34
- Konu Sahibi Kelebek345
-
Sizde atlatirsiniz insallah. Yorulmayacak kadar ayakta kal yatar sekilde degil de yari oturur sekilde uzanip yat. Doktorum bana uzanip yatma belin agrir oturur sekilde uzan demisti. Bugunlerde gecer merak etmeyinAllaha emanet ettim artik nasip.Ins erken dogum riskim olmaz hep yatmakta iyi olmuyor gercekten insanin psikolojisi bozuluo resmen.Aynen canim ailemin yaninda olmasaydim cok zor olurdu benim icin.Senin işin cok zormus birde cocugnla ilgilenmen lazimmiş Allah yardim etmiş atlatmişşın şükür.
Aman is guc yapma artik zamani degil birak biraz da pis ol yeter ki bebegin saglikli olsun.Aaaaahhhhhhh beklediğim yorum allah çıkardı karşıma seni ❤❤❤ Benim erken döllenme 7 haftalık cuma günü doktora gittik hiç sorun yoktu kesenin etrafı tertemizdi ben salak gibi cumartesi günü temizlik yaptım lekelenmem oldu koştur koştur doktora gittik proluton iğne yaptılar progestanı zaten kullanıyodum kesenin altında birsz kanama alanı gördü ve kese istenilen yere değil biraz aşağıya yerleşmiş öykümüz çok aynı o kadar korkuttu ki beni anlatamam
Galiba aşağıda olduğunu doktorlar önce söylemiyo eğer yukarı çıkmazda tam yerleşmezse söylüyolar benim de lekelenmem olmasaydı söylemeyecekti doktorum benim rahmim dar hafif T şeklinde tam ameliyat olacaktım hamile olduğumu öğrendim rabbim acısını göstermesin inşallah sağlıkla ilerler senin ne kadar lekelenmen sürdüAman is guc yapma artik zamani degil birak biraz da pis ol yeter ki bebegin saglikli olsun.
Ben senin kadar erken ogrenmemistim asagida oldugunu 12 hafta civariydi asagida dedi. Bebek buyudukce cok zor oluyor maalesef istesende o isleri yapamazsin zaten
Tamam canim cok tesekkür ederim o sekilde yapaym en iyisiSizde atlatirsiniz insallah. Yorulmayacak kadar ayakta kal yatar sekilde degil de yari oturur sekilde uzanip yat. Doktorum bana uzanip yatma belin agrir oturur sekilde uzan demisti. Bugunlerde gecer merak etmeyin
Kanama alanı çok küçük dediler birkaç gün sonra kontrole gittiğimde tamamen kapanmıştı herşey normal görünüyordu,ama hiç kesilmeden kahverengi lekelenmem devam ediyor.muhtemelen eski kan temizlenmete devam ediyor rahimden.ben 13 haftanın içindeyim,ama benim ikiz gebelik oyüzden uzamış olabilir,normalde ilk 12 hafta içinde olup geçiyorPeki hic mi kücülme yapmadi o kadar kanamaya ragmen ? Siz ne kadarlik hamilesiniz ? Genellikle hep ilk 3 ay en riskli dönem olrak bilinir ama nerdeyse 3 aylik olucm risk hep olacak gbi duruyor.Aynen sadece ilac kullaniorsun baska yapilck hic bsy yok.
Benim lekelenmem 1 aya yakin kesilmisti.Daha sonra kirmizi kanamam oldu birden bardaktan bosalircasina bosaldi ondan sonra lekelenmelerim tekrar devam ediyor.Bitiyor sonra tekrar oluyor.Birde üzerine midem şişiyor hic rahat degilim patlicam sanki.O kadar rahatsiz ediyorki anlatilmaz.Anladm canim sağ salim kucagina al insallah.Rabbim bir daha dert vermesin.Kanama alanı çok küçük dediler birkaç gün sonra kontrole gittiğimde tamamen kapanmıştı herşey normal görünüyordu,ama hiç kesilmeden kahverengi lekelenmem devam ediyor.muhtemelen eski kan temizlenmete devam ediyor rahimden.ben 13 haftanın içindeyim,ama benim ikiz gebelik oyüzden uzamış olabilir,normalde ilk 12 hafta içinde olup geçiyor
Benim disa vuran lekelenmem olmadi. Hic yukari cikmadi ya cok zordu bacaklarimin ic tarafi nasil agriyordu bi panyolonu zor giyiyordum kaldiramiyordum bacaklarimiGaliba aşağıda olduğunu doktorlar önce söylemiyo eğer yukarı çıkmazda tam yerleşmezse söylüyolar benim de lekelenmem olmasaydı söylemeyecekti doktorum benim rahmim dar hafif T şeklinde tam ameliyat olacaktım hamile olduğumu öğrendim rabbim acısını göstermesin inşallah sağlıkla ilerler senin ne kadar lekelenmen sürdü
Gebelik reflusu olabilir iki gebeligimde de yasadim Allah dusmanima vermesin. Dogum yapana kadar da gecmiyor ne yazik kiBenim lekelenmem 1 aya yakin kesilmisti.Daha sonra kirmizi kanamam oldu birden bardaktan bosalircasina bosaldi ondan sonra lekelenmelerim tekrar devam ediyor.Bitiyor sonra tekrar oluyor.Birde üzerine midem şişiyor hic rahat degilim patlicam sanki.O kadar rahatsiz ediyorki anlatilmaz.Anladm canim sağ salim kucagina al insallah.Rabbim bir daha dert vermesin.
Kasık ağrısından mı canım benim bir günde 2 kere lekem oldu iğne vurulunca geçti kk’dan biri de ilerlemez hamilelik lekelenme bitse bile içerde devam eder yazmış çok moralim bozulduBenim disa vuran lekelenmem olmadi. Hic yukari cikmadi ya cok zordu bacaklarimin ic tarafi nasil agriyordu bi panyolonu zor giyiyordum kaldiramiyordum bacaklarimi
Zaten gastrit rahatsizligim vardi gebelik öncesinde.Şimdi hemen şişiyorum beni acaip derecede deli edior sanki karnim patlicak gibi hissediyorum.Yani hic bir sey fayda etmior öylemi.Ya şey yapsam uyusam dogum yapana kadar dogum yapcgmda beni uyandirsalarGebelik reflusu olabilir iki gebeligimde de yasadim Allah dusmanima vermesin. Dogum yapana kadar da gecmiyor ne yazik ki
Belki gorunmuyordur gebelik buyuyunce usg de benim ki gecmisti 5 ayin bitiminde ama asagida olmasi da erken dogum sebebiydi bu kez o risk oldu banaKasık ağrısından mı canım benim bir günde 2 kere lekem oldu iğne vurulunca geçti kk’dan biri de ilerlemez hamilelik lekelenme bitse bile içerde devam eder yazmış çok moralim bozuldu
Bak o olur sen uyu 9 ay uyanmaZaten gastrit rahatsizligim vardi gebelik öncesinde.Şimdi hemen şişiyorum beni acaip derecede deli edior sanki karnim patlicak gibi hissediyorum.Yani hic bir sey fayda etmior öylemi.Ya şey yapsam uyusam dogum yapana kadar dogum yapcgmda beni uyandirsalar
Aynen keske uyanmasam hic ne güzel olurduBak o olur sen uyu 9 ay uyanmaya berbat bisey bende de gastrit vardi ama sen son aylarda yaz bana nasil oldugunu o zaman anlarsin suan en hafifidir emin ol
Gebelik reflusu ise eger evet cok zor. Mahvoldum inan safha safha ilerledi bende. Once mide sonra sirtima vurdu agri gecmeyince basima kadar gaz gidiyordu sanki basimda agriyordu artik. Dogum yapinca bicak gibi kesiyor ama anindaAynen keske uyanmasam hic ne güzel olurduCiddimisin bende zamanla düzelir ilk aylarda olur byle seyler diye kendimi avutuyordum bu daha baslangic yanii eyvaaah
Vallahi bende ne bilmiorumGebelik reflusu ise eger evet cok zor. Mahvoldum inan safha safha ilerledi bende. Once mide sonra sirtima vurdu agri gecmeyince basima kadar gaz gidiyordu sanki basimda agriyordu artik. Dogum yapinca bicak gibi kesiyor ama aninda
Bende istedim o igneden 1 tane yazmis sali günü ignemi oldum.Zaten hep bastan fitil kullaniordum taki fitil kullandiktan dakika sonra kanamam olana kadar birden kan bosaldi cok korktum.Agizdan almaya basladim.Evet doktor da o kadar büyük degil dedi bakalim persembe günü gdcgm son durumlar ne olacak hayirlisiBenimde olmuştu , doktorum pruloton diye bi iğne vermişti. Fitil Kullanıyorsan vajinanadan dikkat et koyarken , küçükmüş alan korkma geçer
O ağır bi iğne canım o yüzden zaten 1 hafta koruma sağlıyor gerekli olduğunda yazar zaten doktor. Hakkınızda hayırlısı inşallah sağ salım kucağına alırsınBende istedim o igneden 1 tane yazmis sali günü ignemi oldum.Zaten hep bastan fitil kullaniordum taki fitil kullandiktan dakika sonra kanamam olana kadar birden kan bosaldi cok korktum.Agizdan almaya basladim.Evet doktor da o kadar büyük degil dedi bakalim persembe günü gdcgm son durumlar ne olacak hayirlisi
Evet canim cok agirdi vurulduktan sonra sanki ignenin ucu icimde kalmisti cok yürüdüm.Amin ins cümlemiz kucagimiza sag salim aliriz ins.Cok tesekkür ederimm.O ağır bi iğne canım o yüzden zaten 1 hafta koruma sağlıyor gerekli olduğunda yazar zaten doktor. Hakkınızda hayırlısı inşallah sağ salım kucağına alırsın
Rica ederim canım . Elinde mutlaka ısıt iğneyi vırsutmadan bi 10 dk Avucında ısıt . Sonra ver hemşireye . Ben ilk 2 ay sürekli olarak vurulduğum içim tecrübe edindim . Acayip yakıyor .Evet canim cok agirdi vurulduktan sonra sanki ignenin ucu icimde kalmisti cok yürüdüm.Amin ins cümlemiz kucagimiza sag salim aliriz ins.Cok tesekkür ederimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?