• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİKTE KANAMA/DÜŞÜK TEHLİKESİ

azraayse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2025
4
1
1
33
Merhabalar,
Sat 5 Ekim 2025. Gecikmenin dokuzuncu günü doktora gittim. Beta HCG değerim 795 çıktı. İki gün sonra gittiğimde 1411 olarak gördük. Bu süreçte kesem görünmedi ve doktor erken olduğunu söyledi. Fakat ben de açık kahve koyu kahve akıntılar başladı. Doktor bunu normal olduğunu yerleşme kanaması olabileceğini söyledi. 15 Ekim’de tuvalete gittikten sonra benden kırmızı kalama geldi ve birkaç parçada pıhtı vardı. Hemen doktora gittim doktor ultrasonla baktı yine kesimi göremedi. Dün Beta hCG değeri 2032 ölçüldü. Bu arada progesteron iğnesi yapıldı . Bunun üzerine kanama durdu . Yine ultrasonla baktı yine keseyi göremedi. Bugün yine doktora gittim koyu kahverengi akıntı geldi. Beta hCG 2519 olarak görüldü. Doktor bu gebelik düşüğe doğru gidiyor dedi. Bu arada ben sürekli dinlendim ve progestan hapını kullandım. Aranızda hiç bu tarz bir şey yaşayan var mı kızlar? Düşük mü yaptınız yoksa bebek tutunmaya devam mı etti? Çok zor bir süreç. tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.🙏🏻

kuzum bende ilk başta 5+3 civarında kanama yaşadım henüz kese oluşmamıştı zaten senın gibi iğne ve fitil verdi onları kullandım 1,5 ay kadar kanama 2. günde kesilmişti ama devam ettim kullanmaya şimdi 16 haftama geldim herhangi bir sorun olmadı. Senin kese oluşmadığı için belki riskli görmüştür doktorun. Ayrıca benden de aşırı parçalı şekilde kanama gelmişti. Bekle bakalım umarım hayırla devam eder

kuzum bende ilk başta 5+3 civarında kanama yaşadım henüz kese oluşmamıştı zaten senın gibi iğne ve fitil verdi onları kullandım 1,5 ay kadar kanama 2. günde kesilmişti ama devam ettim kullanmaya şimdi 16 haftama geldim herhangi bir sorun olmadı. Senin kese oluşmadığı için belki riskli görmüştür doktorun. Ayrıca benden de aşırı parçalı şekilde kanama gelmişti. Bekle bakalım umarım hayırla devam eder
Teşekkür ederim canım benim. Şimdi hamileliğin normal geçiyor değil mi?

kuzum benim betaya hiç bakmadılar. Kanamam durunca sorun yok dedi doktorum. Burda okuduğum kişilerde sağlıklı ilerleyen de çok oldu düşükle sonuçlanan da çok olmuştu. Düşüğün olursa bile kendini üzmemeye çalış çünkü sağlıksız bir bebek olacak demektir. Bu şekilde bir bebeği de dünyaya getirmek istemezsin daha sonrasında üzülmektense başlarda böyle olması daha hayırlı olur belki. Sen doktorunu dinle. Benim kardeşim 2 defa düşük yaptı ikisinde de beta çok yavaş ilerlediği için doktoru sağlıksız olacak demişti. Senin de 6 hafta civarında sanıyorum gebeliğin bekle bakalım belki dediğim gibi geç döllenmedir daha çok minik zaten

kuzum benim betaya hiç bakmadılar. Kanamam durunca sorun yok dedi doktorum. Burda okuduğum kişilerde sağlıklı ilerleyen de çok oldu düşükle sonuçlanan da çok olmuştu. Düşüğün olursa bile kendini üzmemeye çalış çünkü sağlıksız bir bebek olacak demektir. Bu şekilde bir bebeği de dünyaya getirmek istemezsin daha sonrasında üzülmektense başlarda böyle olması daha hayırlı olur belki. Sen doktorunu dinle. Benim kardeşim 2 defa düşük yaptı ikisinde de beta çok yavaş ilerlediği için doktoru sağlıksız olacak demişti. Senin de 6 hafta civarında sanıyorum gebeliğin bekle bakalım belki dediğim gibi geç döllenmedir daha çok minik zaten
Desteğin için teşekkür ederim canım 🙏🏻

Back
X