Gebelikte kanama tamamen kesildikten sonra cinsel ilişki serbest hale gelir mi?

tazmanya canavari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2019
61
17
88
37
Arkadaşlar 13. Haftada bir kere kanamam oldu 26.haftadayız tekrarlamadı. Başka da çok şükür sıkıntı yok. Doktorum cinsel ilişki konusunda yorum yapmıyor. O dönemde cinsel ilişki yaşamıyoruz dediğimde evet ilişki olmasın demişti. Ama tekrar sormadığım sürece bir şey söylemiyor. Kanama bittiği ve tekrarlamadığı için her şey de yolunda gittiği için durumda değişiklik olmuş olabilir mi? Doktoru, kanamanın üzerinden zaman geçtiği için cinsel ilişkide artık sakınca yok diyen var mı aramızda? Doktoru sonradan serbest bırakan biri varsa ben de ona göre kendi doktoruma soracağım. İlişki değil de en azından klitoral orgazm falan olsa sıkıntı olur mu?

Bunu doktorunuza sormanız daha sağlıklı olur şimdi biz burda ne desek de sizin takibinizi doktorunuz yapıyor sonuçta. Benimde 8. Haftamda kanama alanım oluşmuştu ve o süreçte yasaklamıştı doktorum ve progestana başlatmıştı. 12. Haftamdan sonra da kanama alanım yok olmuştu ve sorduğumuzda normal hayatınıza devam edebilirsiniz demişti. Ama şimdi sizin kanamanızın ne kaynaklı olduğunu bilmiyorum, plesantayla alakalı olduğunda doğuma kadar da yasaklayabiliyor doktorlar ilişkiyi. İlk kontrolünüzde bence bu durumu doktorunuza danışın

Zaten buradaki cevaplara göre bir karar vermem ama sonradan sakıncası olmadığı söylenen biri varsa doktoruma sormaya karar vereceğim. Ben aslında çok çekinmem ama doktorum biraz ketum biri olduğundan ona sormaktan çekiniyorum. O yüzden bir ihtimal varsa konusunu açmak istiyorum bizimkine rahim büyümesi sebebiyle olduğunu söylediler, onun dışında herhangi yapısal bir problem yok çok şükür. Sizin için sakıncası yoksa sizin kanamanız neden olmuştu sorabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…