Ben de kanama yaşadım iki üç kere ama aşırı yoğundu kanama alanı vardıMerhabalar. Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Bugün 6+1 günlük olduk. 5+4 günlükten beri bir gün iki gün arayla kanamam oluyor bazen peçeyeye geliyor bazen avuç içi kadar iç çamaşırımı kirletiyor. Kahve pembe felan değil bildiğiniz kan. Her sabah akşam iğne vuruyorum karnımdan. 2 kerede proluton vuruldum. Kendi doktorum haricinde başka doktorlara görüştüm bi sıkıntı göremediler kesede. Sürekli böyle olması beni çok tedirgin ediyor. Yaşayanınız varmı acaba ?
Bi sıkıntı oldu muBen de kanama yaşadım iki üç kere ama aşırı yoğundu kanama alanı vardı
Erken doğum yaptım ama başka soru lar da oldu plesenta aşağıdaydı ve rahim ağzı kısalığı vardı kanama da düşük tehlikesi var dedi doktor ama birşey olmadı ama benim durmayan aşırı bir kanamaydıBi sıkıntı oldu mu
İnşallah benimde bişey olmazErken doğum yaptım ama başka soru lar da oldu plesenta aşağıdaydı ve rahim ağzı kısalığı vardı kanama da düşük tehlikesi var dedi doktor ama birşey olmadı ama benim durmayan aşırı bir kanamaydı
Sürekli yatıyorum zaten hayırlısı olsun artıkGenelde o haftalarda oluyor kanama ben burda çok okumuştum nama dinlenin bol bol yatın
Merhaba durumunuz nedir acaba bende tüp bebekle gebeyim 5+4 prolutes kullanıyorum kanamam baya kan çok korkuyorum kesenin şekli bozuk düşük yüksek olasılık dedi doktorMerhabalar. Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Bugün 6+1 günlük olduk. 5+4 günlükten beri bir gün iki gün arayla kanamam oluyor bazen peçeyeye geliyor bazen avuç içi kadar iç çamaşırımı kirletiyor. Kahve pembe felan değil bildiğiniz kan. Her sabah akşam iğne vuruyorum karnımdan. 2 kerede proluton vuruldum. Kendi doktorum haricinde başka doktorlara görüştüm bi sıkıntı göremediler kesede. Sürekli böyle olması beni çok tedirgin ediyor. Yaşayanınız varmı acaba ?
Merhabalar benim bardaktan boşalırcasına kanamam oldu hatta pıhtılar felan geldi o derece kötüydüm ama çok şükür 8+6 günlük olduk şuan 8. Haftama kadar her gün sürdü düşünün 6 gündür bişeyim kalmadı kullandığım iğnelerin haddi hesabı yok hem göbekten hem kalçadan Allahım nasip edecekse bişey olmuyor sıkıntım yok şuan, sizde korkmayın eğer Yaşayacak ömrü içecek suyu varsa Allahım size bağışlayacaktr. İnşallah bişey olmaz bebeğinizeMerhaba durumunuz nedir acaba bende tüp bebekle gebeyim 5+4 prolutes kullanıyorum kanamam baya kan çok korkuyorum kesenin şekli bozuk düşük yüksek olasılık dedi doktor
Merhabalar benim bardaktan boşalırcasına kanamam oldu hatta pıhtılar felan geldi o derece kötüydüm ama çok şükür 8+6 günlük olduk şuan 8. Haftama kadar her gün sürdü düşünün 6 gündür bişeyim kalmadı kullandığım iğnelerin haddi hesabı yok hem göbekten hem kalçadan Allahım nasip edecekse bişey olmuyor sıkıntım yok şuan, sizde korkmayın eğer Yaşayacak ömrü içecek suyu varsa Allahım size bağışlayacaktr. İnşallah bişey olmaz bebeğinize
Bende Allah'a sigindim sağolun. Sizin kesede şekil bozukluğu olustumu benimkinin şeklide bozukMerhabalar benim bardaktan boşalırcasına kanamam oldu hatta pıhtılar felan geldi o derece kötüydüm ama çok şükür 8+6 günlük olduk şuan 8. Haftama kadar her gün sürdü düşünün 6 gündür bişeyim kalmadı kullandığım iğnelerin haddi hesabı yok hem göbekten hem kalçadan Allahım nasip edecekse bişey olmuyor sıkıntım yok şuan, sizde korkmayın eğer Yaşayacak ömrü içecek suyu varsa Allahım size bağışlayacaktr. İnşallah bişey olmaz bebeğinize
Benim kanamanın neden olduğu bilinmedi kesenin çevresnde kanama alanı görmediler. Şekil bozukluğu kanama kesilince düzeliyor mu acaba sordunuz mu? Birde iğne kanamanızı bitirmesede azaltıyormu bi etkisini görüyor musunuzBende Allah'a sigindim sağolun. Sizin kesede şekil bozukluğu olustumu benimkinin şeklide bozuk
Duzelede bilir ama muhtemelen düşer dedi bir umut bekliyorum prolutex iğne vuruyorum göbekten etkisi olup olmadığını bilmiyorum progestan fitili önerdiler bugün onu alıp kullanmaya başladım .belirsizlik kötü tuvalete ayağa kalktığımda falan yatarken biriken kan lap diye akıyor tuvalete gitmeye korkuyorum.Benim kanamanın neden olduğu bilinmedi kesenin çevresnde kanama alanı görmediler. Şekil bozukluğu kanama kesilince düzeliyor mu acaba sordunuz mu? Birde iğne kanamanızı bitirmesede azaltıyormu bi etkisini görüyor musunuz
Benim göbekten vurulan iğnem 25 mg idi sabah akşam her gün vuruluyordum doktorum kanamaya etkili olsun diye kalçadan birden 100 mg vurdurdu 10 gün gün aşırı buruldum o bana çok iyi geldi mesela o sayede bitti yoksa göbekteki kesmiyordu acaba sizede o şekil uygulansa iyi gelirmiDuzelede bilir ama muhtemelen düşer dedi bir umut bekliyorum prolutex iğne vuruyorum göbekten etkisi olup olmadığını bilmiyorum progestan fitili önerdiler bugün onu alıp kullanmaya başladım .belirsizlik kötü tuvalete ayağa kalktığımda falan yatarken biriken kan lap diye akıyor tuvalete gitmeye korkuyorum.
Aynen benimde 25 mg kullandığım yani direk düşük gözüyle baktıkları için birşeyde yazmadilar ben kendim fitil varmış deyip rica ettim yazdırdım kanamam dan ziyade beni endiselendiren kesenin bozuk olması çünkü kanamam aktif değilmişBenim göbekten vurulan iğnem 25 mg idi sabah akşam her gün vuruluyordum doktorum kanamaya etkili olsun diye kalçadan birden 100 mg vurdurdu 10 gün gün aşırı buruldum o bana çok iyi geldi mesela o sayede bitti yoksa göbekteki kesmiyordu acaba sizede o şekil uygulansa iyi gelirmi
İnşallah bebeğiniz sizinle kalır sizi okadar iyi anlıyorumki o duyguyu o korkuyuAynen benimde 25 mg kullandığım yani direk düşük gözüyle baktıkları için birşeyde yazmadilar ben kendim fitil varmış deyip rica ettim yazdırdım kanamam dan ziyade beni endiselendiren kesenin bozuk olması çünkü kanamam aktif değilmiş
İnşallahRabbim nasip eder insallh sagolun sağ salim kucagimiza alalim
Merhabalar ne durumdasınız aklım sizde kaldı bi gelişme varmıRabbim nasip eder insallh sagolun sağ salim kucagimiza alalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?