Yarın güzel haberlerle gelin inşallah dualarım sizinleYarın randevum var gitmeye muayene olmaya korkuyorum inanin
Aşırı yoğundu demişsiniz bekadar yoğundu benim dün oldu doktora gittim hemen ilk defa kalbini duyduk sevinemedik bile keseyi gördü doktor kese gayet iyi çevresinde kanama var dedi iğne ve serum verdi sonra eve gittik kanamam çoğaldı adet kanaması gibi pıhtılı 4-5 ped değiştirdim aşırı olmadı ama afedersin tuvalette pihtilari gördüm senin nasıldı ve sağlıkla doğum gerçekleşti mi ?Ben de kanama yaşadım iki üç kere ama aşırı yoğundu kanama alanı vardı
Benim de öyleydi durmayacak gibi pıhtışı şekildeydi hem de çok büyük pıhtılardı kanama alanı vardı sürekli yattım çok şükür doğdu ama 33. Haftada etken doğum olduAşırı yoğundu demişsiniz bekadar yoğundu benim dün oldu doktora gittim hemen ilk defa kalbini duyduk sevinemedik bile keseyi gördü doktor kese gayet iyi çevresinde kanama var dedi iğne ve serum verdi sonra eve gittik kanamam çoğaldı adet kanaması gibi pıhtılı 4-5 ped değiştirdim aşırı olmadı ama afedersin tuvalette pihtilari gördüm senin nasıldı ve sağlıkla doğum gerçekleşti mi ?
Canım merhaba öncelikle çok sevindim gebeliğin sağlıkla devam etmesine benimde 6+3 gün bugün dün hafif kanama olunca doktora gittik vajinal muayene yaptı hatta kalbini atmaya baslamis onu dinledik müthişti kese iyi durumda çevresinde kanama var düşük tehlikesi var tabi dedi dinlen iş yapma dedi iğne ve serum verdi sonra eve gelince kanama biraz çoğaldı dediğin gibi pıhtılı kanama oldu . Bu yazdıklarınızı okuyunca unutlaniyorum inşallah iyidir bebeğimMerhabalar benim bardaktan boşalırcasına kanamam oldu hatta pıhtılar felan geldi o derece kötüydüm ama çok şükür 8+6 günlük olduk şuan 8. Haftama kadar her gün sürdü düşünün 6 gündür bişeyim kalmadı kullandığım iğnelerin haddi hesabı yok hem göbekten hem kalçadan Allahım nasip edecekse bişey olmuyor sıkıntım yok şuan, sizde korkmayın eğer Yaşayacak ömrü içecek suyu varsa Allahım size bağışlayacaktr. İnşallah bişey olmaz bebeğinize
Maşallah Allah bağışlasın çok şükür bir sıkıntı yok sağlıkli olsunlar da bu yazdıklarınızı okuyunca umudum artıyor dün gece çok zorgecti kaybettiğimizi düşündüm ama biraz umutluyum cumayı bekleyeceğim inşallah iyidir bebeğim doktor eğer adet kanamasindan fazla olursa gel demişti şimdilik adet kanaması gibi devam ediyor düne göre biraz azaldı sizin ne kadar sürdü kanamanizBenim de öyleydi durmayacak gibi pıhtışı şekildeydi hem de çok büyük pıhtılardı kanama alanı vardı sürekli yattım çok şükür doğdu ama 33. Haftada etken doğum oldu
Merhaba. Merak etmeyin eğer Allah nasip edecekse kanamanın pıhtının hiç önemi yok. Benim o pıhtılı kanamam sabaha kadar sürmüştü o gün. Ben acile gittiğimde ağlayarak gittim bebeği kaybettim dedim su gibi akıyordu durmadan dehşetti. Düşük tehlikesi her zaman var kanama olsada olmasada o yüzden buna takılmayın. Hocamla konuşmuştum bana şey demişti. Kanamalardan sebep kalbini ikileme sağlam ve olumlu düşün bebeğini kucağına alırsın biiznillah diye ben o sözden sonra gelen lekelere asla düşük tehlikesi olarak bakmadım. Sonra sanki giderek azaldı ve bitti. Sizde niyetinizi güzel tutunCanım merhaba öncelikle çok sevindim gebeliğin sağlıkla devam etmesine benimde 6+3 gün bugün dün hafif kanama olunca doktora gittik vajinal muayene yaptı hatta kalbini atmaya baslamis onu dinledik müthişti kese iyi durumda çevresinde kanama var düşük tehlikesi var tabi dedi dinlen iş yapma dedi iğne ve serum verdi sonra eve gelince kanama biraz çoğaldı dediğin gibi pıhtılı kanama oldu . Bu yazdıklarınızı okuyunca unutlaniyorum inşallah iyidir bebeğim
İnşallah canım böyle duydukça içim ferahliyor inşallah iyidir yeri güzeldir senin kanaman ne kadar sürdü peki birde ağrı oldu mu hafif kasıklardaMerhaba. Merak etmeyin eğer Allah nasip edecekse kanamanın pıhtının hiç önemi yok. Benim o pıhtılı kanamam sabaha kadar sürmüştü o gün. Ben acile gittiğimde ağlayarak gittim bebeği kaybettim dedim su gibi akıyordu durmadan dehşetti. Düşük tehlikesi her zaman var kanama olsada olmasada o yüzden buna takılmayın. Hocamla konuşmuştum bana şey demişti. Kanamalardan sebep kalbini ikileme sağlam ve olumlu düşün bebeğini kucağına alırsın biiznillah diye ben o sözden sonra gelen lekelere asla düşük tehlikesi olarak bakmadım. Sonra sanki giderek azaldı ve bitti. Sizde niyetinizi güzel tutun
Evet kanamam olduğunda ağrımda oldu adet sancısı gibi girdi. Benim kahve lekelenmem 2 hafta sürdü hatta halen arada peçeteye geldiği oluyor. kanamamda pıhtılı olan akşamdan sabaha sürdü onun haricinde 2 kere daha kırmızı olarak kanamam olmuştu onlar kısa sürdü iğne vurulunca geçiyorduİnşallah canım böyle duydukça içim ferahliyor inşallah iyidir yeri güzeldir senin kanaman ne kadar sürdü peki birde ağrı oldu mu hafif kasıklarda
Benim dün akşam başladı şimdi hafiflemiş pıhtı azalmış doktor gel bakalım dedi ama aksi gibi eşim de yurtdisina gitmesi gerekti kayınvalidemdeyim onları da evhamlandirmak istemiyorum cumayı beklemek çok. Mu geç olur sizceEvet kanamam olduğunda ağrımda oldu adet sancısı gibi girdi. Benim kahve lekelenmem 2 hafta sürdü hatta halen arada peçeteye geldiği oluyor. kanamamda pıhtılı olan akşamdan sabaha sürdü onun haricinde 2 kere daha kırmızı olarak kanamam olmuştu onlar kısa sürdü iğne vurulunca geçiyordu
Bence biran önce gidin çünkü kanama şekline göre farklı iğneler verebiliyolar. Normalde ben karından progestandex kullanıyorum her sabah akşam. Ama kanamam olunca mesela artı olarak kalçadan proluton vuruldum sonra tekrar iğneleri değiştirip dozları yükseltti felan. Belki sizede ona göre bi değişiklik uygular. Ben her gün gittim. doktor çağırmadığında bile başka doktorlara gittim. Bence gitmelisiniz böyle arafta kalmak psikolojikmen çok kötüBenim dün akşam başladı şimdi hafiflemiş pıhtı azalmış doktor gel bakalım dedi ama aksi gibi eşim de yurtdisina gitmesi gerekti kayınvalidemdeyim onları da evhamlandirmak istemiyorum cumayı beklemek çok. Mu geç olur sizce
Haklısıniz galiba gitmeliyim bugün yada yarın sabah gideceğim muhakkak gidince yine yazarımBence biran önce gidin çünkü kanama şekline göre farklı iğneler verebiliyolar. Normalde ben karından progestandex kullanıyorum her sabah akşam. Ama kanamam olunca mesela artı olarak kalçadan proluton vuruldum sonra tekrar iğneleri değiştirip dozları yükseltti felan. Belki sizede ona göre bi değişiklik uygular. Ben her gün gittim. doktor çağırmadığında bile başka doktorlara gittim. Bence gitmelisiniz böyle arafta kalmak psikolojikmen çok kötü
İnşallah güzel haberlerle dönünHaklısıniz galiba gitmeliyim bugün yada yarın sabah gideceğim muhakkak gidince yine yazarım
Benim baya sürdü 13. Haftada tekrar aşırı kanamam oldu inşallah geçer sizindeMaşallah Allah bağışlasın çok şükür bir sıkıntı yok sağlıkli olsunlar da bu yazdıklarınızı okuyunca umudum artıyor dün gece çok zorgecti kaybettiğimizi düşündüm ama biraz umutluyum cumayı bekleyeceğim inşallah iyidir bebeğim doktor eğer adet kanamasindan fazla olursa gel demişti şimdilik adet kanaması gibi devam ediyor düne göre biraz azaldı sizin ne kadar sürdü kanamaniz
İnşallah canım kanama çok hafifledi daha doktora gitmedim cuma eşim gelince gideceğim kötü ise yanımda olsun istiyorum . Birde ultrason resminden anlayan olur mu p.tesi kanama başladığında ultrason resmi var daBenim baya sürdü 13. Haftada tekrar aşırı kanamam oldu inşallah geçer sizinde
İnşallah canım kanama çok hafifledi daha doktora gitmedim cuma eşim gelince gideceğim kötü ise yanımda olsun istiyorum . Birde ultrason resminden anlayan olur mu p.tesi kanama başladığında ultrason resmi var daBenim baya sürdü 13. Haftada tekrar aşırı kanamam oldu inşallah geçer sizinde
İnşallahBenim de 18 Haziran'da kanamam oldu önce kahverengi çamur gibi sonrasında kırmızı adet kanaması gibi 4-5 gün kadar sürdü bebeğim iyiydi kanama alanı farklı yerde dedi ,8 haftalık falandim .sonra iğne serum ve ilaçlarla geçti 26 sında tekrar lekelenme gibi oldu yine artı kahverengi ama bu defa kese etrafında kanama varmis yine iğne serum vs.bugun yine lekelenme ara ara artış göstererek devam ediyor işimiz çok zor ins Allah hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin
Merhabalar ne yaptınız durumunuz nasıl?İnşallah canım kanama çok hafifledi daha doktora gitmedim cuma eşim gelince gideceğim kötü ise yanımda olsun istiyorum . Birde ultrason resminden anlayan olur mu p.tesi kanama başladığında ultrason resmi var da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?