Çok geçmiş olsun canım. Sağlıkla alırız inşallah Bebeklerimizi kucağımıza. İnşallah kalp atışını duyarımAh kuzum geçmiş olsun sağlıcakla bebeğini al kucağına inşallah 14.haftamda gece suyum geldi ayağı kalktığım da şok olmuştum ayağı kalktığımda birden bacaklarımdan aşağılar akmaya başladı dünyam başıma yıkıldı dedim kesin bebeğim düştü hemen doktora gittik yatış verdi kesende sızma var dedi iğneler serumlar derken 18.haftam bitmek üzere şuanlık sadece pembe lekelenmem oluyor ve progestan kullanıyorum buna sa şükür diyorum içimde hala korku var ama yiyecek ekmeği varsa inşallah Rabbim nasip edecektir üzülme
Rica ederim korku gebeliği normal olanlarda bile varken bizimki çok normal içini ferah tutÇok geçmiş olsun canım. Sağlıkla alırız inşallah Bebeklerimizi kucağımıza. İnşallah kalp atışını duyarımkorku hep olacak sanırım ama progrstan kullanıyorum hep kullandım. Tutunacaksa tutunacak zaten Allah her şeyin iyisini bilir o ne derse o olur. Öyle diyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun teşekkür ederim cevap verdiğin için.
Benim bir de ikinci aşılama ile oldu. O yüzden ekstra bi tedirginliğim varRica ederim korku gebeliği normal olanlarda bile varken bizimki çok normal içini ferah tut
merhaba durumunuz nedir.Benim bir de ikinci aşılama ile oldu. O yüzden ekstra bi tedirginliğim varAma Allah ol dediyse olacak zaten hayırlısı
Merhaba canım. Hiçbir problemimiz yok çok şükür iyiyiz ikimizde. 15. Haftadayızmerhaba durumunuz nedir.
Bende aynı durumdayım. Kese normal ama betam düşmüş..Merhaba canım. Hiçbir problemimiz yok çok şükür iyiyiz ikimizde. 15. Haftadayız