Gebelikte kanama

an-gel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
235
105
33
29
Kızlar 6 haftalığım keseyi gördük yolksac oluşmuş kalp atışını duymayı bekliyoruz. Dün yoğun Pıhtılı kıpkırmızı bir kanamam oldu öksürünce birden geldi. Ağrı sızım hiç olmadı. Hemen acile gittim baktılar. Kese ve çevresinde kanama alanı yok. Ama vajinanın içinde ki kanı gördüler. Kanamanın neyden kaynaklı olduğunu anlayamadılar. Bekleyeceğiz dediler. Ağrı ve et parçalı kanama olursa gel dediler. Duphaston kullanıyorum sabah akşam kanamam durdu az az kahverengi ve akıntının içerisinde geliyor. Yoğun bir enfeksiyonum vardı ve mixovul fitil kullanıyordum. Fitil yapmaz ama enfeksiyon vajina içerisinde kanama yapabilir dediler. Çok endişeliyim. İnşallah bebeğime bir şey olmaz. Sizlerin başına böyle bir şey geldi mi acaba?

Son düzenleme:
Ah kuzum geçmiş olsun sağlıcakla bebeğini al kucağına inşallah 14.haftamda gece suyum geldi ayağı kalktığım da şok olmuştum ayağı kalktığımda birden bacaklarımdan aşağı 🩸 lar akmaya başladı dünyam başıma yıkıldı dedim kesin bebeğim düştü hemen doktora gittik yatış verdi kesende sızma var dedi iğneler serumlar derken 18.haftam bitmek üzere şuanlık sadece pembe lekelenmem oluyor ve progestan kullanıyorum buna sa şükür diyorum içimde hala korku var ama yiyecek ekmeği varsa inşallah Rabbim nasip edecektir üzülme

Ah kuzum geçmiş olsun sağlıcakla bebeğini al kucağına inşallah 14.haftamda gece suyum geldi ayağı kalktığım da şok olmuştum ayağı kalktığımda birden bacaklarımdan aşağı 🩸 lar akmaya başladı dünyam başıma yıkıldı dedim kesin bebeğim düştü hemen doktora gittik yatış verdi kesende sızma var dedi iğneler serumlar derken 18.haftam bitmek üzere şuanlık sadece pembe lekelenmem oluyor ve progestan kullanıyorum buna sa şükür diyorum içimde hala korku var ama yiyecek ekmeği varsa inşallah Rabbim nasip edecektir üzülme
Çok geçmiş olsun canım. Sağlıkla alırız inşallah Bebeklerimizi kucağımıza. İnşallah kalp atışını duyarım 🥹 korku hep olacak sanırım ama progrstan kullanıyorum hep kullandım. Tutunacaksa tutunacak zaten Allah her şeyin iyisini bilir o ne derse o olur. Öyle diyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun 😘😘😘♥️ teşekkür ederim cevap verdiğin için.

Çok geçmiş olsun canım. Sağlıkla alırız inşallah Bebeklerimizi kucağımıza. İnşallah kalp atışını duyarım 🥹 korku hep olacak sanırım ama progrstan kullanıyorum hep kullandım. Tutunacaksa tutunacak zaten Allah her şeyin iyisini bilir o ne derse o olur. Öyle diyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun 😘😘😘♥️ teşekkür ederim cevap verdiğin için.
Rica ederim korku gebeliği normal olanlarda bile varken bizimki çok normal içini ferah tut ♥️♥️

Rica ederim korku gebeliği normal olanlarda bile varken bizimki çok normal içini ferah tut ♥️♥️
Benim bir de ikinci aşılama ile oldu. O yüzden ekstra bi tedirginliğim var 😣 Ama Allah ol dediyse olacak zaten hayırlısı ♥️

Back
X