• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kanama

melo002

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
33
Puanlar
3
4.haftadan beri kahverengi lekelenmem vardı 6+4te kalp atısını duyduk keseyle uyumlu 8.haftaya geldim hala uyumlu cok sükür ama kanamam başladı doktora gittigimde kalp atısı devam ediyordu bir sorun gözükmüyor fakat kanama her zaman düsük tehdidir dedi böyle bir durum yaşayan var mı ped dolduracak kadar kanamam oldu bugün cok şükür bebişte bir sorun yok

4.haftadan beri kahverengi lekelenmem vardı 6+4te kalp atısını duyduk keseyle uyumlu 8.haftaya geldim hala uyumlu cok sükür ama kanamam başladı doktora gittigimde kalp atısı devam ediyordu bir sorun gözükmüyor fakat kanama her zaman düsük tehdidir dedi böyle bir durum yaşayan var mı ped dolduracak kadar kanamam oldu bugün cok şükür bebişte bir sorun yok
Allah aşkına gidin hastanede yatış isteyin. Çok dikkat edin. Benim de sizinle tıpa tıp aynı oldu iki gün önce bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. Rabbım bu acıyı hiçbir anneye göstermesin sizi korusun🙏

Allah aşkına gidin hastanede yatış isteyin. Çok dikkat edin. Benim de sizinle tıpa tıp aynı oldu iki gün önce bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. Rabbım bu acıyı hiçbir anneye göstermesin sizi korusun🙏
Gittiğim doktor yatış vermedi allah korusun sizede cok gecmiş olsun🥹

Gittiğim doktor yatış vermedi allah korusun sizede cok gecmiş olsun🥹
Tutanak tutun gerekirse ama mutlaka yarın gidin ve yatış isteyin lütfen. Ben o acıyı yaşadım hiç kimse yaşamasın. Durumumuz tamamen aynıydı sizinle benim bebeğim 9 haftalıktı iki gün önce bitti. Rabbım korusun sizi🙏

Doktorlar boyle durumlarda ilac fitil vs veriyolar size verilmedi mi? Verilmediyse baska doktora danışın. Cok iyi dinlenin kendinizi yormayın. Umarim geçecektir.

Progesteronu ağızdan ya da iğne olarak kullanmanız gerekli. Bir de ayaklarınızı yüksekte olacak şekilde uzatıp dinlenin. Benim de 12. Haftaya kadar kanamalı geçti ama şükür bebeğim iyi.
Aspirin gibi kan sulandırıcı herşeyden kaçının.

Doktorlar boyle durumlarda ilac fitil vs veriyolar size verilmedi mi? Verilmediyse baska doktora danışın. Cok iyi dinlenin kendinizi yormayın. Umarim geçecektir.
Progestan kullanıyorum 1 aydır fitil şeklindeydi fakat kanamam olunca ağızdan devam ediyorum

Progesteronu ağızdan ya da iğne olarak kullanmanız gerekli. Bir de ayaklarınızı yüksekte olacak şekilde uzatıp dinlenin. Benim de 12. Haftaya kadar kanamalı geçti ama şükür bebeğim iyi.
Aspirin gibi kan sulandırıcı herşeyden kaçının.
Baska bir doktora gideceğim eminim iğne vuracaktır🙏🏻 insallah benimde ilk trimester icin böyle olur🙈

Her şey yolundadır inşallah son durumunuz nedir

Back
X