- 31 Ekim 2023
- 53
- 3
- 6
- 25
- Konu Sahibi hadicanimmelke
İyi günler kanamam hastaneye gittim HCG aldılar geri hcgde düşüş var yaşayan varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun maalesef düşük oluyor gibi görünüyorİyi günler kanamam hastaneye gittim HCG aldılar geri hcgde düşüş var yaşayan varmi
Kese görünüyor baktı doktor kesede varGeçmiş olsun maalesef düşük oluyor gibi görünüyor![]()
Kaç haftalıkKese görünüyor baktı doktor kesede var
5 haftalıkKaç haftalık
Progestan kullanıyorum fitil olarakKaç haftalık
Henüz bebek yok sadece kese var ve hcg düşüşü var bende bebek olduğu halde düşük oldu hcg düşüşü vardı ve doktorlar tarafındanda böyle kabul ediliyor maalesef. Ama beta hcg düşüş olup tekrar yükselenlerde var uzan ve ayaklarının altına yastık koy inşallah düşmezProgestan kullanıyorum fitil olarak
HCG düşüp geri yükselen oluyomu hiçHenüz bebek yok sadece kese var ve hcg düşüşü var bende bebek olduğu halde düşük oldu hcg düşüşü vardı ve doktorlar tarafındanda böyle kabul ediliyor maalesef. Ama beta hcg düşüş olup tekrar yükselenlerde var uzan ve ayaklarının altına yastık koy inşallah düşmez
Evet erken haftalarda bebeğin yeniden tutunduğunu duymuştum genelde doktorlar kimyasal gebelik diyip gönderiyorlar fakat tekrardan tutunan bebekler varHCG düşüp geri yükselen oluyomu hiç
İnşallah hayırlısı olsun verenede rabbim alanda beklemediğim şuan uzandım yastık koydum kanamam var hayırlısıyla yoluna girer inşallah herseyEvet erken haftalarda bebeğin yeniden tutunduğunu duymuştum genelde doktorlar kimyasal gebelik diyip gönderiyorlar fakat tekrardan tutunan bebekler var
Doktor sadece lavaboya giderken kalkcaksin başka hiç bi sekilde kalkma dedi HCG düşüyor ve kanama var yinede gozlemlicez dedi bakalımMalesef hcg de düşüş sağlıklı bir durum değil. Kanamanızda olmuş fazla hareket etmeyin hatta gerekmedikçe kalkmayın uzanır vaziyette olun ve doktorunuza bu durumu bildirin
Geçmiş olsun sağlıkla kucağına al inşallahDoktor sadece lavaboya giderken kalkcaksin başka hiç bi sekilde kalkma dedi HCG düşüyor ve kanama var yinede gozlemlicez dedi bakalım