Ben 12 haftalık hamileyim. Dün 1 saat kadar yoğun bir kanamam oldu. Bugün kesildi ama hafif hafif devam ediyor. Doktor progesteron hap ve iğne verdi. Bebeğim canlıymış hala. Bu şekilde sağlıklı doğum yapan çok hastam oldu dedi. Sadece bol istirahat önerdi. İlişki yasakladı. Ama ben çok korktum. İnşallah bebeğime birşey olmaz.
Ben 12 haftalık hamileyim. Dün 1 saat kadar yoğun bir kanamam oldu. Bugün kesildi ama hafif hafif devam ediyor. Doktor progesteron hap ve iğne verdi. Bebeğim canlıymış hala. Bu şekilde sağlıklı doğum yapan çok hastam oldu dedi. Sadece bol istirahat önerdi. İlişki yasakladı. Ama ben çok korktum. İnşallah bebeğime birşey olmaz.
gecmıs olsun. ewet bu sekılde hamılelık gecıren cok kısı war bende dahıl olmak uzere. bebegın saglıklıymıs korkma sende bol su ıc ve dınlen. umarım bı an once eskı saglıgına kavusursunuz bebısınızle...
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Benim ilk bebeğim ve ona birşey olacak diye çok korkuyorum. 8-9 saatlik bir yolculuğa çıkmıştık eşimle. 2 günde gittik ve geldik. Bu yüzden oldu diye vicdan azabı çekiyoruz. Ama olacaksa da önüne geçilmez. Veren de Allah alan da. İnşallah geçici bir kanamadır.
bugun cok agrim var karnimda tas var sanki...kanama da adet kanamasi seklinde....cok tedirginim...zor ayaga kalktim....acile gitsem mi ne dersiniz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?