• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelikte kanaması olup gebeliği devam eden var mı??

Ben de yirmi günlük hamileyim bugün akşam çok hafif bir kanamam oldu, sonrasında lekenleme şeklinde azaldı. Rabbim yardımcımız olsun, çok endişe ediyoruz eşimle :(

Konu eski ama yazmak istedim sürekli kanamam oluyor en büyük endişem bu kanamalarla bebeğimi düşürmek.kanama yaşayıpta sağlıkla bebeğini dünyaya getiren birini duymak az da olsa rahatlatacak
BENİM 8. HAFTAYA KADAR HEP LEKELENME KANAMA OLDU ÇOK ŞÜKÜR OĞLUMU KUCAĞIMA ALDIM

Ben de yirmi günlük hamileyim bugün akşam çok hafif bir kanamam oldu, sonrasında lekenleme şeklinde azaldı. Rabbim yardımcımız olsun, çok endişe ediyoruz eşimle :KK43:
ALLAH KORUSUN EVLADINIZI SAĞLIKLA ALIN KUCAĞINIZA İNŞALLAH

Benim de 12.haftada kanamam olmuştu çok korkmustuk surekli istirahat ile geçti gebeligim çok şükür kızım şimdi 15 günlük oldu

Konu eski ama yazmak istedim sürekli kanamam oluyor en büyük endişem bu kanamalarla bebeğimi düşürmek.kanama yaşayıpta sağlıkla bebeğini dünyaya getiren birini duymak az da olsa rahatlatacak
Merhaba, gebeliğiniz devam ediyor sanırım çok şükür. Benim de kanamam oldu hem de adet kanaması gibi. Kanamalarınız şuan ne durumda adet kanaması gibi çok muydu? Beta hcg değerlerinize baktılar mı artış nasıldı kanama varken? Cvplarsanız çok sevinirim

Merhaba, gebeliğiniz devam ediyor sanırım çok şükür. Benim de kanamam oldu hem de adet kanaması gibi. Kanamalarınız şuan ne durumda adet kanaması gibi çok muydu? Beta hcg değerlerinize baktılar mı artış nasıldı kanama varken? Cvplarsanız çok sevinirim
5.haftadan 19. Haftaya kadar hergün kahve lekelenmem (günde 3-4 günlükped kadar)oldu aralarda da hastanede yatacak kadar adet kanamasının çok daha fazlası kanamam oldu.yatak istirahati ve progesteron takviyesiyle bu günlere geldik çok şükür şimdi hiç yok içerde küçük bi alan vardı hala ama dışarıya çıkan bi kanamam yok.kese ve kalp atışı duyulduktan sonra hiç beta hcg bakmadılar

5.haftadan 19. Haftaya kadar hergün kahve lekelenmem (günde 3-4 günlükped kadar)oldu aralarda da hastanede yatacak kadar adet kanamasının çok daha fazlası kanamam oldu.yatak istirahati ve progesteron takviyesiyle bu günlere geldik çok şükür şimdi hiç yok içerde küçük bi alan vardı hala ama dışarıya çıkan bi kanamam yok.kese ve kalp atışı duyulduktan sonra hiç beta hcg bakmadılar
Çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Benim de 5 hafta 2.günümde değerim 1578 di 2 gün sonra yani bugün 1931 yani çok parlak bir yükseliş yok ama cuma yine bakalım değerine dedi. Şuan kanamam yok gibi çok korkuyorum :(

Çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Benim de 5 hafta 2.günümde değerim 1578 di 2 gün sonra yani bugün 1931 yani çok parlak bir yükseliş yok ama cuma yine bakalım değerine dedi. Şuan kanamam yok gibi çok korkuyorum :KK43:
canım senin kese ye bakilmadimi bende 5+5 bugün benimde 5 gündür kanamam geliyor kesenin yanında sıvı birikmesi varmış sadece dinlenin şu içip bekleyip dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden 18 sene sonra ilk defa tupbebekle hamile kaldim insan üzülüyor dert ediyor bişey olurmu devam edermi diye kafada sorunlar inşallah umut ediyorum bişey olmasın Rabbim bebeklerimizi korusun bize sımsıkı tutunsunlar

canım senin kese ye bakilmadimi bende 5+5 bugün benimde 5 gündür kanamam geliyor kesenin yanında sıvı birikmesi varmış sadece dinlenin şu içip bekleyip dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden 18 sene sonra ilk defa tupbebekle hamile kaldim insan üzülüyor dert ediyor bişey olurmu devam edermi diye kafada sorunlar inşallah umut ediyorum bişey olmasın Rabbim bebeklerimizi korusun bize sımsıkı tutunsunlar
Allahın izniyle birşey olmasın inşallah bebişine canım sen stresten uzak dur şuan. Kan değerinde bir sıkıntı yoksa kanamanın çok önemi yokmuş bebeğin seninle kalsın sağlıkla

Allahın izniyle birşey olmasın inşallah bebişine canım sen stresten uzak dur şuan. Kan değerinde bir sıkıntı yoksa kanamanın çok önemi yokmuş bebeğin seninle kalsın sağlıkla
kan degerlerlerimi bilmiyorum kese görülünce birdaha kan tahlili istemedi doktor çarşamba tekrar kontrolüm var insalahh herşey yolundadır senin kanama nasıl şuan kaç haftaliksin

kan degerlerlerimi bilmiyorum kese görülünce birdaha kan tahlili istemedi doktor çarşamba tekrar kontrolüm var insalahh herşey yolundadır senin kanama nasıl şuan kaç haftaliksin
Canım demin yazmak istemedim seni etkilemesin diye benim cuma günü kan değerim baya düştü doktor ilaçlarımı kesti bebeğim düşecek artık :( kesemi görmüştük çarşamba günü ama yeterli gelmedi sanırım. Dün 6. haftama girecektim :( şimdi kanamamın gelmesini bekliyorum. Ama senden kan tahlili istemediğine göre sıkıntı görmüyor demek ki lütfen başkalarının yaşadığı olumsuzlukları kendi üzerine alma ve telefondan giriyorsan çok fazla girmemeye çalış etkilenmesin bebeğin radrasyondan da. Herşey güzel olacak inşallah dediğim gibi beta değerine bakmayı gerek görmediyse sıkıntı büyük değil demek ki çok şükür güzel haberlerini bekliyorum

Canım demin yazmak istemedim seni etkilemesin diye benim cuma günü kan değerim baya düştü doktor ilaçlarımı kesti bebeğim düşecek artık :KK43: kesemi görmüştük çarşamba günü ama yeterli gelmedi sanırım. Dün 6. haftama girecektim :KK43: şimdi kanamamın gelmesini bekliyorum. Ama senden kan tahlili istemediğine göre sıkıntı görmüyor demek ki lütfen başkalarının yaşadığı olumsuzlukları kendi üzerine alma ve telefondan giriyorsan çok fazla girmemeye çalış etkilenmesin bebeğin radrasyondan da. Herşey güzel olacak inşallah dediğim gibi beta değerine bakmayı gerek görmediyse sıkıntı büyük değil demek ki çok şükür güzel haberlerini bekliyorum
üzüldüm canım ama neler okudum ben doktor ilacını bırak dedikten sonra bile adet olmayıp hcg si yükselen ve gebeliğini devam ettiren umudum Allah kan verim baktirayim diyorum korkuyorum valla çarşambayı beklicem inş.tez zamanda Rabbim kucağına sağlıklı evlatlar nasip etsin

Canım şuan ne durumdasın kanaman durdu mu benimde 20 gündür kanamam var 4 günde bir çoğalıyor

Canm bende ayni durumdayim senin sonuc ne oldu lutfen cevap yaz

Kaç nar yedim bilmiyorum 2 veya 3, küçük ve orta boy ertesi günü musluk gibi kanama olmuştu. Acile gittim 2 gün yatış verdiler. Ve kanama nerden olmuş neden olmuş söylemediler. Şüphelendim ama niye olsun nar faydalı ,Zaten benimki riskli gebelik ondandır demiştim. Ama bunu Dr söylemiş. Acaba başka var mı kanamaya sebep olan yiyecekler. :olamaz:

Kaç nar yedim bilmiyorum 2 veya 3, küçük ve orta boy ertesi günü musluk gibi kanama olmuştu. Acile gittim 2 gün yatış verdiler. Ve kanama nerden olmuş neden olmuş söylemediler. Şüphelendim ama niye olsun nar faydalı ,Zaten benimki riskli gebelik ondandır demiştim. Ama bunu Dr söylemiş. Acaba başka var mı kanamaya sebep olan yiyecekler. :olamaz:
Merhaba ben de aynı durumda fakat kahverengi geliyor. Şuanda kanaman var mı, oluyor mu. Kaçıncı haftaya kadar oldu

17.hafta kanamam oldu en son. O da 2 gün leke şeklinde. Sonra olmadı. Ama 15. Haftada olan kanamamda günde 2 kapsül 200 mg lik progestan kullaniyordum. 3 kapsülü çıkardılar yani günde 600 mg progestan alıyorum. Bir de işi bırakıp günümün çoğunda dinleniyorum. Böyle böyle 25+3 olduk.2 aydır da kanama veya lekelenme yok. Ama yediklerime aşırı dikkat ediyorum.Yukardakilerin hiçbirini yemiyorum. Naneyi baharat olarak bile kullanmıyorum. İnşaallah sorunsuz bir şekilde devam eder ve saglikli bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Back
X