Arkadaşlar lütfen yardım edin yaşayan yada duyan varsa ben 28 haftalik hamileyim ve kontrolünde doktor boyu uyumlu baş çevresi uyumlu karın çevresi 25+3'le uyumlu gerilik var dedi tahlil istedi tansiyondan şüphelendi ama herşey normal cıktı haftaya tekrar gel hazırlıklı gel ne olur ne olmaz dedi o panikle birseyde anlamadım çokmu kötü yoksa zayıf bi bebek olacak insanlı varmi böyle bi ihtimal
28 haftalıkken paylaşmıştım kimse cevap vermedi benden sonra girenlere yardımcı olması adına yazıyorum o günden sonra doktor dinlen ve hergun coraspirin kullan dedi ve 34. Haftada uyumu yakaladık şimdi 38 haftaligim herşey normal 2 gün sonra doğumum var insallah
Arkadaşlar lütfen yardım edin yaşayan yada duyan varsa ben 28 haftalik hamileyim ve kontrolünde doktor boyu uyumlu baş çevresi uyumlu karın çevresi 25+3'le uyumlu gerilik var dedi tahlil istedi tansiyondan şüphelendi ama herşey normal cıktı haftaya tekrar gel hazırlıklı gel ne olur ne olmaz dedi o panikle birseyde anlamadım çokmu kötü yoksa zayıf bi bebek olacak insanlı varmi böyle bi ihtimal
Merhaba Sat’a göre 26 haftalık hamileyim. şimdiye kadar her şey yolunda gidiyordu iki gün önce kontrole gittim doktor bebeğimin karın çevresinin iki hafta geriden geldiğini söyledi ecopirin verdi protein ağırlıklı beslen üç hafta sonra kontrole gel dedi. Çok endişeliyim ilk bebeğim olacak nasipse. Sizde süreç nasıl devam etti paylaşır mısınız? Teşekkürler