Gebelikte kasık ağrısı normal midir ?

ikizler88

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
36
0
6
İstanbul
Kızlar merhaba hepinizee.14 haftalık hamileyim sağ kasığımda bir ağrı başladı.Eğilip kalkarken adım atarken dahi sancı yapıyor.Sanki bir şey düşecek gibi bir ağırlık kramp girmesi gibi tuaf şeyler işte.Doktoru aradım kese yerleşiyor dedi ama benim hala dewam ediyor.Sizde de bu tarz sorunlar oldu mu?

aynıyım bende. dr a göre normal yapacak bişey yok. ama onu çeken biliyo işte. uykumdan uyanıyorum resmen

merhabalar ben yeni katıldım aranıza bişi sorcaam ben de daha önce bebğim 7 haftalıkken öldü ve kürtaj oldum 6 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi 5 haftalık hamileyim ve acaip kasık ağrılarım oluyo ,acaba kürtajın bunda etkisi var mıdır??? sezeryan oanlarda bu durum olabiliyormuş. bilginiz var mı acaba???

canım bende sezeryanla doğum yaptım ilk hamileliğimde onda da 9 ay boyunca ağrı çektim. kimi insanlarda böyle oluyo demekki. şimdi 14. haftamıza girdik bebişimle ama haala inanılmaz ağrılar çekiyorum. yatıp dinleneceksin başka yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…