5 haftalık hamilelik sürekli olan kasık ve bel ağrısı normal mi ?

Burcn987

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2024
404
248
23
26
4,5 haftalık hamileyim kese henüz görünmedi 24 saat sürekli olan kasık ve bel ağrılarım var bazen çok şiddetli bazen orta şiddetli ama her zaman varlığını hissettiğim bir ağrı deneyimli arkadaşlarım varsa ya da yaşayan bu ağrılar normal mi doktor değiştirmeli miyim çünkü aşırı kasık ağrıları bildiğim kadarı ile düşük riski oluyor ancak hiç bir ilaç vermedi sadece parol iç dedi parol da bana asla etki etmeyen bir ağrı kesici. Not= adet ağrılarım da aşırı aşırı şiddetli olurdu.

4,5 haftalık hamileyim kese henüz görünmedi 24 saat sürekli olan kasık ve bel ağrılarım var bazen çok şiddetli bazen orta şiddetli ama her zaman varlığını hissettiğim bir ağrı deneyimli arkadaşlarım varsa ya da yaşayan bu ağrılar normal mi doktor değiştirmeli miyim çünkü aşırı kasık ağrıları bildiğim kadarı ile düşük riski oluyor ancak hiç bir ilaç vermedi sadece parol iç dedi parol da bana asla etki etmeyen bir ağrı kesici. Not= adet ağrılarım da aşırı aşırı şiddetli olurdu.
Adet agrına benziyorsa sıkıntı yoktur kanama olmadıgı sürece korkma ilk haftalarda baya ağrı oluyor ara ara belin ısınıyor gibi oluyor

Adet agrına benziyorsa sıkıntı yoktur kanama olmadıgı sürece korkma ilk haftalarda baya ağrı oluyor ara ara belin ısınıyor gibi oluyor
Kanama ya da lekelenme yok peki ne zaman geçer sosyal hayatım çok etkileniyor sanki adet oldum olucam ağrıları ve 24 saat var hep var hiç geçmiyor 😔 teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

Çok teşekkür ederim inşallah daha erken bir sürede ağrılarım hayırla azalır. Rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
Bol su tüket doktorunada söyle enfeksiyon kaynaklı bir ağrıda olabilr
Sağolasın sende sağlıkla kucağına al inşallah

Bol su tüket doktorunada söyle enfeksiyon kaynaklı bir ağrıda olabilr
Sağolasın sende sağlıkla kucağına al inşallah
Evet idrar da hafif düzey de kan görmüştü doktor kum ya da enfeksiyon demişti tek kullanımlık toz ilaç verdi iki gün önce kullandım onu da ama ağrılarıma hiç bir etkisi olmadı belki de enfeksiyon devam ediyordur bol bol su içiyorum inşallah geçer ağrılarım.

Yerleşme dönemi ağrısı bahsettiğin benimde ilk haftalarda yoğun oluyor

rahımden dolayı degıl de mesaneden kaynaklı da olabılır bı enfeksıyon baktırsana yarın sabah ıdrarda. sadece usutmussundur belki. gecmıs olsun

rahımden dolayı degıl de mesaneden kaynaklı da olabılır bı enfeksıyon baktırsana yarın sabah ıdrarda. sadece usutmussundur belki. gecmıs olsun
İdrar da az düzeyde kan tespit etti doktorum enfeksiyon kaynaklı olduğunu söyledi tek kullanımlık toz şaşe verdi iki gün önce onu da içtim bol su da içiyorum ama geçmiyor. Teşekkür ederim

Yerleşme dönemi ağrısı bahsettiğin benimde ilk haftalarda yoğun oluyor
Benim rahmim geriye dönük ters doktor bu yüzden de ağrıları ve kasılmaları daha çok hissediyorsun kanama olmadığı sürece sorun yok dedi teşekkür ederim bilgi için.

Merhaba bende 4+2 ve belim inanılmaz ağrıyor biraz ayakta kalsam ağrı yapıyor. Nasıl olacak böyle?

Back
X