Gebelikte kaşıntı

Petunyaaa00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
193
45
48
32.haftaya girdim . Göğüslerimde ve göbeğimde kaşıntı var ne yapmam gerekiyor ?neden kaşıntı var tatlı tatlı kaşıntı var kaşımak istemiyorum ama kaşınıyor. Sebebi nedir?

Mümkünse karacıger enzim degerlerinize baktırın.. Ne olur olmaz.. Onun dısında belki göbegınızdekı gerilmeden dolayı kaşınıyor olabilir.. Çok tedirgin olmayın bence.. Saglıklı gebelıkler 🤗

Mümkünse karacıger enzim degerlerinize baktırın.. Ne olur olmaz.. Onun dısında belki göbegınızdekı gerilmeden dolayı kaşınıyor olabilir.. Çok tedirgin olmayın bence.. Saglıklı gebelıkler 🤗
Çok sağolun . İnşallah sagsalim kucağıma alırım . Bu kadar haftayı geride bıraktım az bı hafta kaldı . Bı de İlk gebeliğim insan ne olursa korkuyor.☺️

32.haftaya girdim . Göğüslerimde ve göbeğimde kaşıntı var ne yapmam gerekiyor ?neden kaşıntı var tatlı tatlı kaşıntı var kaşımak istemiyorum ama kaşınıyor. Sebebi nedir?
Doktora git cnm bi gebelik kolestazi diye birşey var ona baktır istersen bende de arada oluyordu doktor her yer kasinmaya başlarsa gel bakalım demişti

Back
X