- 10 Nisan 2016
- 189
- 117
- 18
- Konu Sahibi mgydkbegum
-
Fitil olarak kullanıyorum geçsin artık çok yoruldum sağlıkla kucağıma almayi istiyorum hayirlisiylaprogestanı mutlaka kullan ben hapını kullandım geçmedi iğnesini kullandım zamanla geçiyo benimde senin gibiydi
İğne olarak ne kullanıyosun corasprin verdi bide onu da günde 1 defa iciyorumprogestanı mutlaka kullan ben hapını kullandım geçmedi iğnesini kullandım zamanla geçiyo benimde senin gibiydi
bol bol yat ayaklarını yukarda tut hiçbirşey için kalkma düşün ben o halde işe geldim evdede beni bekleyen oğlum vardıFitil olarak kullanıyorum geçsin artık çok yoruldum sağlıkla kucağıma almayi istiyorum hayirlisiyla
Allah bağışlasin . Bende laborantim keşke iğne verseydi banada demekki gerek görmedi 3 hafta sonra kontrolüm var inşallah sağlıkli bir gebeligim ve bebeğim olur . Corasprin + folik asit + progestan+ colcium dispert (fmf ) için + jodid 100 mg günlük bu ilaçları kullanıyorumben hemşireyim canım oğlum şu an 2 yaşını geçti bi gün otururken birden kanamam geldi bi de başka memleketteydik hemen acile gittik yatış verdi iki orda kaldım ama kanamayı anlatamam nasıldı hastaneden cıktıktan sonra bulunduğumuz şehir e geldık hemen doktora gittim kese arkasında kanaman var dedı zaten progestan başlamıslardı doktorda kullan dedi biraz kullandım gene geçmedi bu sefer progestanın iğnesini verdi bi haftada iğne yaptırdım ama kesenin etrafında kanama hala vardı zamanla geçti
Ayy Allah yardimcin olmuş zor geçmiş gerçektenbol bol yat ayaklarını yukarda tut hiçbirşey için kalkma düşün ben o halde işe geldim evdede beni bekleyen oğlum vardı
Fitil i koyunca bi kaç saat lavaboya gitmiyorum sonra bi gidiyorum sanki ilaç alıyo gidiyo anlamıyorum sen de de oldumuCanım bende de olmuştu, fitil şeklinde kullandım bende sorun olmadı sonra
bol bol dinlen ilaçlarını kullan allahın izniyle sağsalim dünyaya gelir inşallahAyy Allah yardimcin olmuş zor geçmiş gerçektenbi lavaboya kalkiyorum 7 günlük rapor verdiler banada
İnşallahbol bol dinlen ilaçlarını kullan allahın izniyle sağsalim dünyaya gelir inşallah
Teşekkür ederim inşallahgeçmiş olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim de öyleydi. Kanamayla başladı şikayetlerim. İlk önce plasenta previa dendi (bebeğin eşinin aşağıda olması) sonra başka bir hastaneye gittim öyle birşey yok dediler. Yukarı çıkmış dediler sevindim.Bugün doktor da karın ağrısı sebebiyle gittim karın ultrason unda kesenin arkasında kanama alanı gördü doktorum neden olabilir acaba bi yorumunuz var mı ayrıca lekelenme den dolayi progestan kullanıyorum
Evet bir kısmı gidiyor tabi ama Dr o şekilde de fayda ettiğini söylemişti,yani gerektiği kadarını özümsüyormuş vücutFitil i koyunca bi kaç saat lavaboya gitmiyorum sonra bi gidiyorum sanki ilaç alıyo gidiyo anlamıyorum sen de de oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?