Sen hiçbirşey yapmadan yattin mi oyle canim.. Sanada gecmis olsunbenim de 7 8 haftalik civarinda olmustu iki gun suren bi kanamam olmustu ayni sekilde igne ve progestan kullandim gecti bu isin ilaci dinlenmek icini ferah tut sen bol bol dinlen
Sen hiçbirşey yapmadan yattin mi oyle canim.. Sanada gecmis olsun
Banada istirahat et dedi Yani yukariya uzanma falan dedi ev supurme dedi ben oturarak supurdum bugun cunku bi hafta evde degildim esim batirmis :) artik sonuc Rabbime kaldi insallah bisey olmaz minigime ..:)yooo yemegimi yaptim haftada bi temizligimide yaptim ama cok dikkatli oldum yavas yavas.. bazilari sadece tuvalet icin kalktim diyolar ama ben yapamadim hayirlisini iste allahtan :) tabi bana bakma dr un ne onerdiyse onu yap her gebelik farkli sonucta
ev supurme mi o nedenmiski evet yukari kesinlikle uzanma agir kaldirma cok egilme ani hareket yapmaBanada istirahat et dedi Yani yukariya uzanma falan dedi ev supurme dedi ben oturarak supurdum bugun cunku bi hafta evde degildim esim batirmis :) artik sonuc Rabbime kaldi insallah bisey olmaz minigime ..:)
Bilmiyorum ki cok kisitladi beni .. Lekelenmem olmadi benim ve gurbetteyiz esimde gece calisiyor gunduz uyuyor bu aralar yapamıyor iş.. Bende kafayi yicem yatsam yatilmiyor kalksam kalkilmiyorev supurme mi o nedenmiski evet yukari kesinlikle uzanma agir kaldirma cok egilme ani hareket yapma
yat sen yat tek saglicakla buyusunler bebisler 2 3 ay sonra rahat edeceksin nasilsaBilmiyorum ki cok kisitladi beni .. Lekelenmem olmadi benim ve gurbetteyiz esimde gece calisiyor gunduz uyuyor bu aralar yapamıyor iş.. Bende kafayi yicem yatsam yatilmiyor kalksam kalkilmiyor
Yatiyorum valla .. Zaten doktor dedi ki "sana bu durumu soylemezdim ama bayramagzi sen şimdi temizlik yaparsın o yuzden soyluyorum yapma" :)yat sen yat tek saglicakla buyusunler bebisler 2 3 ay sonra rahat edeceksin nasilsa
Oyy masallah kuzuyaaa Allah bagislasin canimm.. :) senin kanama derken lekelenme mi oldu yoksa benimki gbi icte mi kanama oldu.. Banada bi tane igne verdi bide progestan.. Aynen progestani icince dunya dönüyor moduna geciyorum ama geciyor 1 saat sonra:)Benimde bebegim 3 aylikken 2 santim kanamam olmustu. Doktor gerekmedikce kalkma dedi. Ben tabi sıkıntıdan dört döndüm.dikkat ettim agir kaldirmadim vs.
Aynı tedaviyi yaptilar ama ben 3 gun hastanede yattim. Kanama bitince yolladilar eve. Oyle hep yattigimi hic bilmem sadece dikkatli oldum. O progestanın hapini verdiler. 200 mg. Yutunca basim donuyordu. Bende fitil seklinde yapmaya basladim. Doktor tavsiyesiyle. Sonra gecti sükurler olsun bebisimi saga salim aldim kucagima :)
Dikkat et annesi. :)
Ben agir kaldirdim yaOyy masallah kuzuyaaa Allah bagislasin canimm.. :) senin kanama derken lekelenme mi oldu yoksa benimki gbi icte mi kanama oldu.. Banada bi tane igne verdi bide progestan.. Aynen progestani icince dunya dönüyor moduna geciyorum ama geciyor 1 saat sonra:)
Ayy deme oylee .. Ben tam temizlige girecektim once doktora gideyim dedim ve kese etrafinda kanama var hafif yat dedi.. Allah korudu yani .. Annelik cok zor gercekten .. O yuzden ki cennet ayaklarinin altindaBen agir kaldirdim yabazayi açmistim bisey almak icin o zaman oldu lekelenme seklinde önce pembeydi sonra kirmizi oldu doktora gittik bizde canim
Aman dikkat et canım cam kapi temizleme sil supur toz al yeter gerisi onemli degil kendini zorlama birak pis kalsin sizden kiymetli degil ki
Aynenn bundan sonra yatisss :)))Bebegine yazik canım iki canlısin sen süper anne moduna hemen kapılma
Hamiş hamiş ugrasma :) evi supur toz al yeter kimse bakmaz senin evinin kiyisina kosesine baksada ayiplamaz hamile kadinsin sonuctaaAynenn bundan sonra yatisss :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?