Gebelikte kese etrafinda kanamasi olan var mi?

6. Ve 7. Haftalarda önce lekelenme sonra kanama şeklinde geldi benimde. Hemen dr a gittik koştur koştur tabi ama endişelenme, dinlen, kendini yorma söylemleri duydum çokça hatta dr um her lekelenmede koşturma hastaneye dedi ama elimizde değil hala da kanama alanın var diyo, dikkatli olmak gerekiyormuş proluton depot kullanıyorum haftada 1. Endişelenme arkadaşım içini ferah tut

Ilk cocuk olunca acemilik tavan yapmis durumda .. Doktor ne dese kafaya takiyorum yaa .. Sagol canim insallah bi sorun olmaz .. Rabbim senin bebegini de sana bagislasin saglikli bi sekilde kucagina almani nasip etsin:))

Ilk cocuk olunca acemilik tavan yapmis durumda .. Doktor ne dese kafaya takiyorum yaa .. Sagol canim insallah bi sorun olmaz .. Rabbim senin bebegini de sana bagislasin saglikli bi sekilde kucagina almani nasip etsin:))
Benimde ilk. bir önceki gebeliğim kalbi atmadığı için sonlandırıldı o yüzden Allah a dua etmekten başka elimden gelen bişey olmadığını düşünüyorum. Tedbiri elden bırakmamak kaydıyla hareketlerimi, gezmelerimi pek sınırlandırmadım anlayacağın. Pozitif düşün, hayaller kur

Bende agir is yapmamaya çalışıyorum..bide iki gündür mide bulantılarim afedersin istirfalarim basladi .. Bunlar bebegin gelistigine isaret degil mii :)Allahim esirgesin bebeklerimizi

Bende agir is yapmamaya çalışıyorum..bide iki gündür mide bulantılarim afedersin istirfalarim basladi .. Bunlar bebegin gelistigine isaret degil mii :)Allahim esirgesin bebeklerimizi
Evet iyiye işaret ben önce midem bulanmıyo diye dertleniyodum şimdi de bulantıdan şikayet ediyorum ve şiddetli kasıkta batmalar oluyor. Hepsi normalmiş

QUOTE="btlsrdr, post: 48080368, member: 655789"]Bu arada günde 5 ten fazla kusman oluyorsa dr una başvurman gerekmiş canım, geçenlerde öyle bişey okumuştum.[/QUOTE]
Ay kusmuyorum ki afedersin ogurtu sadece

QUOTE="btlsrdr, post: 48080368, member: 655789"]Bu arada günde 5 ten fazla kusman oluyorsa dr una başvurman gerekmiş canım, geçenlerde öyle bişey okumuştum.
Ay kusmuyorum ki afedersin ogurtu sadece [/QUOTE]
Anladım canım, Allah hepimize kolaylık versin 

İlk gebelegimde oldu ultrasonda ogrendim.kalp atisini da duyduk .cok az kahverengi leke geldi.hemen dr a gttim.anlattim.devlet hastanesinin doktoru idi ilac yazdi aciklama yapmadi yat dinlen dedi.bir sinir oldum.ilk gebeligim anlatsana ne oluyor ozel dr a gittim.kesede kanama var dedi.yani icerden .hap kullandim.iliski yasak.yolculuk yasak.yat dinlen dedi.kisa zamanda gecti.dikkat ederssn birsey olmaz ins.hemsire tanidigim vardi 9 ay boyunca kanama yasadi saglikli cocuk dogurdu.kisiye ozel hamilelik diyorlar ya cok dogru.gecmis olsun ...acil sifalar

Ya haklisin kisiye gore gebelik.. Sanada cok gecmis olsun canim .. Banada yola ciktigin icin olmus dedi .. İnsallah gecmistir simdi bende dikkat etmeye çalışıyorum Allah razi olsun

Ya haklisin kisiye gore gebelik.. Sanada cok gecmis olsun canim .. Banada yola ciktigin icin olmus dedi .. İnsallah gecmistir simdi bende dikkat etmeye çalışıyorum Allah razi olsun

Kizlar baska doktora gittim .. Bebegimi gorduk ve kalp atışlarida gozuktu Allahima sukurler olsun .. Allah sizlerden razi olsun

Selam kizlar .. 5+3 günlük hamileyim .. Dun doktorum kese etrafinda hafif kanama goruyorum dedi igne vuruldum ve progestan verdi.. Evde de dinlen bise yapma dedi .. Var mi bu durumu yasayanlar atlatanlar
aynı durumu kısa zaman önce bende yaşadım benimki de 7 haftalık falandı doktorum dedi ki eğer bebeğin sağlıklı ise korkma düşmez ama sağlıksızsa vücudun onu atar dedi. şimdi çok şükür yarın 12 hafta bitiyor. inşallah sağlıklı ise sizinde bebeğinize birşey olmaz.

Canim benim ne guzel sen atlatmissin .. Benimde 6. Hafta bitecek cok şükür doktor kanama yok dedi insallah tekrarlamaz Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin

Canim benim ne guzel sen atlatmissin .. Benimde 6. Hafta bitecek cok şükür doktor kanama yok dedi insallah tekrarlamaz Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin
bol bol dua et YA MÜBDİ YA ALLAH VE YA ŞAFİ YA ALLAH çek birde ben bebek erkek olursa adını MUHAMMED koyacğım peygamber efendşmşzşn ismi yanına bir isim daha düşünüyorum öyle dedim yani o şekilde dua edliyormuş aklınızda bulunsun.. darısı sana olsun inş. bol bol dinlen hiç iş yapma...

iyi akşamlar canım, öncelikle geçmiş olsun... Aynı durumu bende yaşadım progestan kullanıp kanama bitene kadar dinlendim 6. haftada başladı 12. haftada bitti şu an 31. haftadayım çok şükür....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…