5+3 haftalık hamileyim beta değerlerim düzenli bir şekilde arttı doktor kese için baktığında kese sol tüpe yakın ve şekli bozuk dedi bu şekilde olupta kesesi düzelen ve sağlıklı gebelik geçiren oldumu
ULTRASON FOTOSU ATAR MSN
Benim doktorumda tam yuvarlak olmalı dedi canım buda 5+3 günlük haliEki Görüntüle 2808481
BU DA BENİMKİ CANIM 4+6 GÜNLÜK BENDE EVHAMLIYM GALİBA DOKTOR NORMAL DEDİ AMA TAM YUVARLAK MI OLMASI LAZM KESE DİYE
O zaman sorun yoktur canım takma kafanaBENİM ALTTAN ULTRASON KARINDAN BAKTIĞINDA YUVARLAK GİBİYDİ AMA EMİN OLAMARI HAFTASI ÇOK KÜÇÜK OLDUĞUNDAN BU KESE İÇİNDE HİÇ SORUN YOK DEDİ
Merhaba bugün doktor bana da kesenin sol yumurtaya çok yakın olduğunu söyledi, 1 hafta daha bekleyeceğiz5+3 haftalık hamileyim beta değerlerim düzenli bir şekilde arttı doktor kese için baktığında kese sol tüpe yakın ve şekli bozuk dedi bu şekilde olupta kesesi düzelen ve sağlıklı gebelik geçiren oldumu ?
5+3 haftalık hamileyim beta değerlerim düzenli bir şekilde arttı doktor kese için baktığında kese sol tüpe yakın ve şekli bozuk dedi bu şekilde olupta kesesi düzelen ve sağlıklı gebelik geçiren oldumu ?
Merhaba bugün doktor bana da kesenin sol yumurtaya çok yakın olduğunu söyledi, 1 hafta daha bekleyeceğizsiz nasıl ilerlediniz yeri sorun oldumu?
Evet en başından beri alıyorum vajinadan. Kese çok düzgün kalp atışı var ama yeri riskliymişMerhaba, ben de merak ediyorum. Benim de sol üstteBir ilerleme olmuş muydu?
1-2 hafta bekleyeceğiz biz de
pembemsi06 progestan verdi mi doktorunuz?
Benim de kese düzgün. Henüz kalp atışı için erken ama yeri riskli yeri oldukçaEvet en başından beri alıyorum vajinadan. Kese çok düzgün kalp atışı var ama yeri riskliymiş
Aynı şeyi bende hissediyorum ilacı koyarken resmen canım acıyor ama dediğin gibi yeterki faydası olsunBenim de kese düzgün. Henüz kalp atışı için erken ama yeri riskli yeri oldukçaPerde de olduğu için
ben de fitil olarak alıyorum. Kullanmak biraz zorlaşmaya başladı. Sanki içte şişme ve daralma var. Yeter ki fayda sağlasın da..
Ya benim de hafif perde. Ve hsg raporum dahil doktorların hiçbiri ameliyat demediAynı şeyi bende hissediyorum ilacı koyarken resmen canım acıyor ama dediğin gibi yeterki faydası olsunbende de hafif perde var.
Bugün eski doktorumdan randevu aldım rahim içinde olduğu sürece önemli değil sıkıntı olmaz dedi ama yinede görsün bakalım ne diyecek, öğleden sonra içimizi rahatlatacak haberlerle gelirim inşallah...
Yani çok anladığımdan değil ama sanki sağa doğru büyüyor gibi. Benimkine göre de büyük. İnşallah öyle devam ederse zaten sıkıntı olmaz değil mi?Banada ameliyata gerek yok dediler. Bu ultrason dün çekildi, bugün çok fark olmaz sanmıyorum ama en azından farklı bir doktor yorum yapmış olur.
Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah, hayırlısıyla sağlıklı ömürlerini görmeyi nasip etsin
Tekrar merhaba, çok şükür bir sıkıntı görmedi doktor, kornual gebelik değil normal görünüyor dedi. 10 gün sonra tekrar görmek istedi. muhtemelen kese büyüdükçe yeride düzeliyor. Sende gönlünü ferah tut, kalp atışlarını görmek için dua et, sonrasında Allah’ın izniyle hep bizimle olurlar inşallah. Biz ne yaparsak yapalım onlara biçilen ömürü yaşayacaklar, stres olmayalım. Herşeyin hayırlısını dilemekten başka elimizden bişey gelmez. Allah benim, senin ve isteyen bütün herkesin yardımcısı olsunYani çok anladığımdan değil ama sanki sağa doğru büyüyor gibi. Benimkine göre de büyük. İnşallah öyle devam ederse zaten sıkıntı olmaz değil mi?
kendiminki ile kıyasladığımda perdeyi göremedim ama ben hsg ile karşılaştırıp şeklini anlamıştım.
Doktor perde olmasaydı da yerini riskli bulur muydu acaba?
amiin inşallah
öğlen gözüm buralarda olacak. Muayene sonraso yazabilirsen çok sevinirimİnşallah güzel yorumlar yapar hem senin hem de benim için bir umut olur
Yaa çok sevindiim çok şükür ne güzel rahatlamışsındır Gerçekten çok sevindimTekrar merhaba, çok şükür bir sıkıntı görmedi doktor, kornual gebelik değil normal görünüyor dedi. 10 gün sonra tekrar görmek istedi. muhtemelen kese büyüdükçe yeride düzeliyor. Sende gönlünü ferah tut, kalp atışlarını görmek için dua et, sonrasında Allah’ın izniyle hep bizimle olurlar inşallah. Biz ne yaparsak yapalım onlara biçilen ömürü yaşayacaklar, stres olmayalım. Herşeyin hayırlısını dilemekten başka elimizden bişey gelmez. Allah benim, senin ve isteyen bütün herkesin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?