Gebelikte kilo alamama

Glfmszn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
2
0
1
35
Kızlar 17 haftalik hamileyim ama 44 kiloyum almakta zorluk çekiyorum gastritten dolayı. ilaç da kullanıyorum ama olmuyor .nasıl kilo alırım

Kızlar 17 haftalik hamileyim ama 44 kiloyum almakta zorluk çekiyorum gastritten dolayı. ilaç da kullanıyorum ama olmuyor .nasıl kilo alırım
Kilo alamamak çok mu önemli ben 36 haftalık hamileyim ve sadece 7 buçuk kilo aldım bu kadar kafana takma. Zaten zaman geçtikçe ister istemez ağırlaşıyorsun

Sen yeterli ve dengeli beslen. Onemli olan o. Senin kilo alman bebeginin kilo aldigini gostermez. Ne kadar az kilo alirsan senin icin daha iyi. Bebeginin gelisimi guzelse kilo alamadigina sevin bence.

Canim hic tskma kafana bende 5 aya yakin pek kilo alamadim cevremdekilern bazilari kizdi ama doktor dorun yok.dedi. simdi slnaya basladim sukur. Hic stres yapma skma canini bebis gelisip buyusun onrmli oln oymus.

17 hafta kilo almıyorum demek için çok erken bende almadım diyordum ama 6. ayda kilo almaya başladım şuan kilodan kendimi tanıyamıyorum.
Ben de 48 kilo başladım ama şimdi maşallah küçük bir tosuncuğum. demem o ki hiç üzülme, düzenli beslenmene devam et, sakın amaaan kilo almıyorum nasıl olsa diyip 2şer 3er yeme sonra pişman olma benim gibi. şimdi aynalara bakıp bakıp ne zaman eskisi kadar zayıf olurum acaba diye iç geçiriyorum.

bebişin sağlığı iyiyse hiç endişe etme doktorun ne diyorsa dinle, alabildiğin en az kiloyu almaya çalış, naçizane biraz daha deneyimli bir hamiş olarak tavsiyemdir.

Back
X