Gebelikte kilo almama

7. Aya kadar 6.5 kg verdim 7. Aydan sonra +11 kg doğuma girdim doğumdan çıktığımda 5 kg çoktan gitmişti 😂 korkmayın daha çok küçük bebek büyüdükçe sizde büyüyüp kilo alacaksınız hele son aylar tüm masayı olduğu gibi yemek isticeksiniz 🥰

Aslinda ilk aylar kilo almamak guzel,ama insanların eridin vs demesi ister istemez kafa kurcaliyor,cevabiniz iicn tesekkur ederim, ins hayirlisuyla bu sureci tamamlarim

7. Aya kadar 6.5 kg verdim 7. Aydan sonra +11 kg doğuma girdim doğumdan çıktığımda 5 kg çoktan gitmişti 😂 korkmayın daha çok küçük bebek büyüdükçe sizde büyüyüp kilo alacaksınız hele son aylar tüm masayı olduğu gibi yemek isticeksiniz 🥰
Ahh hayırlısıyla hamile kalayim masa değil salon takimini bile yerim..😂😂ilk aylarda zayiflamak normal bebeğe etki edeceğini sanmıyorum. Zaten fasulye gibi bişeyler onlar😊

İlk evliligimde eşim istemiyordu olamadi. ki iyiki olmamış.
Şimdi nisanliyim ve ikimizde çok istiyoruz evlilik yakinda.inşallah muradimiza ereriz😉😉

ılk 4 ay bende hiç kilo almadım aksine verdim. sonra kesenin ağzı bir açıldı beni durdurabilene aşk olsun. 7.ayimdayim 16 kiloya yakın aldım :KK53:

ılk 4 ay bende hiç kilo almadım aksine verdim. sonra kesenin ağzı bir açıldı beni durdurabilene aşk olsun. 7.ayimdayim 16 kiloya yakın aldım :KK53:
ooooowww 16mııııııı yaa şok olmadınmı bn bile ekran başında bir anda gözlerim açıldı rakamı görünce 😂😂😂

Back
X