- Konu Sahibi 1bebek1melek200
Gebelikte kilo alimi ne zaman başlar, 4. Ayimdayim 4 kilo verdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh hayırlısıyla hamile kalayim masa değil salon takimini bile yerim..7. Aya kadar 6.5 kg verdim 7. Aydan sonra +11 kg doğuma girdim doğumdan çıktığımda 5 kg çoktan gitmiştikorkmayın daha çok küçük bebek büyüdükçe sizde büyüyüp kilo alacaksınız hele son aylar tüm masayı olduğu gibi yemek isticeksiniz
![]()
Allah sizede nasip etsin ins,migde bulantısı çok olunca yenmiyor malesefAhh hayırlısıyla hamile kalayim masa değil salon takimini bile yerim..ilk aylarda zayiflamak normal bebeğe etki edeceğini sanmıyorum. Zaten fasulye gibi bişeyler onlar
![]()
Canımmm Allah razı olsun inşallah İsteyen herkesin sağlıklı evlatları olsun biz kusarik sorun değilAllah sizede nasip etsin ins,migde bulantısı çok olunca yenmiyor malesef
Canımmm Allah razı olsun inşallah İsteyen herkesin sağlıklı evlatları olsun biz kusarik sorun değil
[/QUOTE Allah gönlünüze gore versin, özel degilse olmuyormu yada yenimi düşünüyorsunuz daha
Ins hemen olurİlk evliligimde eşim istemiyordu olamadi. ki iyiki olmamış.
Şimdi nisanliyim ve ikimizde çok istiyoruz evlilik yakinda.inşallah muradimiza ereriz![]()
Sağol canım benim güzel mesajın için inşallah seninde gönlüne göre versin AllahımIns hemen olurAllah gönlüne gore versin
Sağol canım benim güzel mesajın için inşallah seninde gönlüne göre versin Allahım![]()
Maşallah Allah sagsaglim kucaginiza almayi nasip etsinılk 4 ay bende hiç kilo almadım aksine verdim. sonra kesenin ağzı bir açıldı beni durdurabilene aşk olsun. 7.ayimdayim 16 kiloya yakın aldım![]()
ooooowww 16mııııııı yaa şok olmadınmı bn bile ekran başında bir anda gözlerim açıldı rakamı görünceılk 4 ay bende hiç kilo almadım aksine verdim. sonra kesenin ağzı bir açıldı beni durdurabilene aşk olsun. 7.ayimdayim 16 kiloya yakın aldım![]()