Gebelikte kilo kaybım

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.399
697
373
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var ve sizinle paylaşmak istiyorum ben şu an 3 aylık hamileyim ilk hamile kaldığımda ki kilom 52 idi şuan ise ben 50 kiloya düştüm bulantı var ama kusma yok hiç bir şey yiyemiyorum kendimi zorlasam olmuyor birde guatr hastasıyım doktorum bana kilo alman önemli değil vermen önemli verirsen sorun oluşur demişti ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz

Arkadasımın bulantısı çok oluyordu..Doktoru hap vermiş biraz daha iyi hissederek bitirdi o zamanlarını sonlara doğru kesilmişti bulantısı ama yemek yapamıyordu mesela özellikle et yemeklerini....Sizde bir danışın doktorunuza...Buarada kızı oldu

İlk 3 ay kilo verilir cok normal bi durum gebelikte, doktorun Niye öyle söyledi anlamadım, bende 3 kilo vermiştim ilk 3 ayda

Arkadaşım 20. haftaya kadar kusarak geldi çok ciddi kilo verdi ancak şuan sağlıklı bi bebişi var korkmayın. Mide bulantısı için ilaç isteyin doktorunuzdan bol su için susuz kalmayın en önemlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…