Gebelikte kilo verenler

Magenta0101

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2021
133
110
23
27
Merhaba kızlar ben 8+6 haftalik hamileyim cok fazla kusuyorum mide bulantim baya var yedigim hicbiseyi midemde tutamıyorm aynı zamanda ishal sıkıntımda var bu aralar 52 kiloyla hamile kaldim suan 50 küsürlerdeyim sizce normalmi kilo vermem yani elimden geldigince yemeye calisiyorum herseyden ama geri çıkarttığım için pek faydası olmuyor gbi galiba endişelendim biraz yarın 9. Hafta kontrolüm var ama tedirgin oldum kilomu görünce

2hamileliğim de de ilk 3 ay da kilo verdim. Sonra mide bulantısı geçince almaya başlanıyor. Zaten ilk 3 ay bebek annenin depolarından kullandığı için sorun değilmiş, doktorum demişti.
Mide bulantısı yaşarken can sıkıcı ama 2 doğumda da hemen doğum öncesi kiloma düştüm. Kilo sorunum olmadı

Bende 2 kilo verdim malesef hala bulantilarim devam eidyor, doktorundan ilac iste biraz rahatlatıyor

İnsanı psikolojik olarakta cok etkiliyor benimle birlikte olan hamilelere bakıyorum bazen şimdiden kilo almaya başlamışlar benim kusmaktan yüzüm gözüm çöktü artık bi an önce geçsin diye bekliyorum gerçekten cok zor

Bende 2 kilo verdim malesef hala bulantilarim devam eidyor, doktorundan ilac iste biraz rahatlatıyor
Allah yardimciniz olsun sizinde çok kusuyorum ya gerçekten surekli midem büzüsüyor açlıktan yiyorum geri çıkartıyorum sonra tekrar basa dönüyorum artık allak bullak oldum yarin kontrolüm var anlaticam doktora bebis saglikli olsun önemli olan o tabi ama psikolojikmen ciddi anlamda çöktüm

Elbette sağlıklı olsun yavrularımiz en önemlisi o cnm ama ilacı varken de boş yere eziyet çekmek saçma, hamileler için yapılmış özel bi ilac bu, biraz olsun hafifletiyor, bişeyler yerken cok karistirmamaya da özen göster oda miğde yi fena yapıyor

Doktor bana midende 2 dakika dahi dursa tamamdır hiç üzülme demişti ki benim doğuruna kadar bulantım kusmam bitmedi hastanelerde yattım kaç kere.
Hep su.icmeyi unutmayın bol temiz havaya çıkın. Ben 5 kilo vermstm ilk 2 ay ama kilo alıp vermek sorun değil önemli olan psikljk olarak sağlam olmanz. Vitamin degerlrnize baktirn. Geçmiş olsun.
Hamilelik olumlamalari dinleyin bir de.

Merhaba canım ishal’ın ne zamandır var? Ben de hamileyim de ishalım hem de tedirgin oluyorum biraz geçmedi bi

Merhaba canım ishal’ın ne zamandır var? Ben de hamileyim de ishalım hem de tedirgin oluyorum biraz geçmedi bi
Çok şükür geçti ishalim kanımda enfeksiyon varmış maalesef biraz o yuzdenmis ishal suan demir ilacına basladm ama yine ishal oldum sanirim hormonlarlada alakalı bisey bi kabiz bi ishal oluyorum alıştım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…