S Simsimm92 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Haziran 2021 2.129 1.921 83 32 25 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Simsimm92 #21 Fatmaaazzzzzz .!.: Bana 7. Aydan sonra izin verdi doktor son 10 gun doguma 3. Kez bu aksam yedim ama icim rahat degil canimda cok cekiyor Genişletmek için tıkla... Her gun her gun yemedikten sonra 2 3 kezden bir sey olmaz bence aserdigini insanin yemesi gerekiyor derler hem
Fatmaaazzzzzz .!.: Bana 7. Aydan sonra izin verdi doktor son 10 gun doguma 3. Kez bu aksam yedim ama icim rahat degil canimda cok cekiyor Genişletmek için tıkla... Her gun her gun yemedikten sonra 2 3 kezden bir sey olmaz bence aserdigini insanin yemesi gerekiyor derler hem
A Acelyahayat Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2019 2.853 3.834 133 38 25 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Simsimm92 #22 Simsimm92 .!.: Arkadaslar 8 haftalik gebeyim 10gundur canim cook kokorec istiyor 1 kere yesem bir sey olur mu Genişletmek için tıkla... Valla bende hamileyim aynen cnm bütün sakatatlari çekiyor resmen ama yemiyorum şarküteri de yemiyorum. 9 ay dayanicaz :)
Simsimm92 .!.: Arkadaslar 8 haftalik gebeyim 10gundur canim cook kokorec istiyor 1 kere yesem bir sey olur mu Genişletmek için tıkla... Valla bende hamileyim aynen cnm bütün sakatatlari çekiyor resmen ama yemiyorum şarküteri de yemiyorum. 9 ay dayanicaz :)
S Simsimm92 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Haziran 2021 2.129 1.921 83 32 25 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Simsimm92 #23 Acelyahayat .!.: Valla bende hamileyim aynen cnm bütün sakatatlari çekiyor resmen ama yemiyorum şarküteri de yemiyorum. 9 ay dayanicaz :) Genişletmek için tıkla... Ben yedim valla cunku cidden cok aserdim ve aserince yememek de tehlikeliymis. Sonucta her gun yemiyoruz bir kereden bisey olmaz
Acelyahayat .!.: Valla bende hamileyim aynen cnm bütün sakatatlari çekiyor resmen ama yemiyorum şarküteri de yemiyorum. 9 ay dayanicaz :) Genişletmek için tıkla... Ben yedim valla cunku cidden cok aserdim ve aserince yememek de tehlikeliymis. Sonucta her gun yemiyoruz bir kereden bisey olmaz
A Acelyahayat Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2019 2.853 3.834 133 38 25 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Simsimm92 #24 Simsimm92 .!.: Ben yedim valla cunku cidden cok aserdim ve aserince yememek de tehlikeliymis. Sonucta her gun yemiyoruz bir kereden bisey olmaz Genişletmek için tıkla... Yediysen düşünme artık afiyet bal olsun :)
Simsimm92 .!.: Ben yedim valla cunku cidden cok aserdim ve aserince yememek de tehlikeliymis. Sonucta her gun yemiyoruz bir kereden bisey olmaz Genişletmek için tıkla... Yediysen düşünme artık afiyet bal olsun :)