gebelikte koku hassasiyeti ne zaman geçer?

spias

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
30
3
86
Ankara
:49::49:mrb hanımlar ben aranızda yeniyim 15 haftalık hamileyim benim son aylardaki hamilelere ve tecrübelilere bi sorum olacak bu koku hassasiyeti problemi hangi ayda bitecek yoksa doğuma kadar sürüyormu ya özellikte sigara kokusu beni mahfediyo üstelik gebelikten önce sigara kullanan bi insandım umarm 9 aya kadar sürmez...

öncelıkle bebısın hayırlı olsun cnm.allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsin.
bende cok cektım hamılelıkte koku yuzunden.yemek,parfüm sigara her cesıt koku benı mahfedıyordu.esım balkon anahtar delıklerını bıle kapatmıstı düşün yanı.20. haftaya dogru gectı bende bu durum.hamılelık sonuna kadar sürecegını sanmıyrum.ınsallah tez zamnda gecer canım

iyi dileklerin ve yardımın için tşk ederim sende bebişini sağlıkla büyütürsün umarım..

15-16 haftada gecer. Yalniz onceden igrendigin kokulara sonradan da tahammulsuzluk oluyor. Ornegin parfum kokulari. Ilk uc ayda hangi parfumu kokladiysam simdi onlara tahammulum yok.

Merhaba;

Hayırlı olsun bebişin.Ben de 8 haftalık hamileyim.Kokuya,görüntüye hatta aklıma gelen yemeklere bile inanılmaz hassasiyetim var.Sürekli kusmaktan ve aç kalmaktan yağsız tosttan başka bir şey tüketemez hale geldim.Kimsayal (parfüm,deterjan...vs.)kokulara hassasiyetim yok ama.Sürekli dua ediyorum bu durum geçsin artık yaaaa...:84:.Umarım 9 ay boyunca sürmez...

merak eden arkadaşlara 18. haftaya geldim baya azaldı tabi zaman zaman yine midem bulanıyor ama eskisi gibi hiç değil... cevap veren arkadaşlara teşekkürler...bebişlerimizi umarım sağlıkla kucağmıza alırız...

merhaba anne adayları ve anneler,ben hemen hemen 4 aylıga yakın bir dönemdeyim ama sabun kokularına dayanamıyorum bu durum ne zaman gececek bilmiyorum 3ay sonunda bıter dedıler bıtmıyo ellerımı bulasık deterjanıyla yıkamaktan egzama olacak evde sabun hıc kullanmıyorz eşimde dahil yoksa kokuyu alınca o günüm berbat geciyo bilgilerinize ihtiyacım var lütfen!!

bende 6-7 haftalık hamileyim bende hiç bir kokuya dayanamıyorum ya mutfağın önünden bile geçemiyorum.. aklıma gelince bile midem bulanıyor inşaallah en kısa zamanda geçer çok zor bir şey gerçekten... geçen gün hastanede serum felan taktılar 3 şişe anca öyle kendime geldim yoksa açlıktan ne hale gelirdim bilmiyorum iki gündür bir ekmek felan yiyebildim anca.. yemek yiyebilmek ne güzel şeymiş yaaa... :14:

7 haftalık hamileyim, mide bulantısına en çok sebep olan bence bu aşırı koku alma hissi.Böyle devam ederse bilmiyorum nasıl dayanacağım. Burnuma tıkaç tutturup sürekli ağızdan nefes almayı düşünmüyorum da değil hani :32:

Merhaba bnde 8 haftalık hamileyim ve benimde koku problemin var allahtan kaynanam var pek sevmesemde yemekler ona ayıt yağdan ve yemeklerden tiksiniyorum sigara nefes ter bunlar beni mafediyo napcam bilmiyom

Back
X