Arkadaşlar acil bilgisi olan arkadaslardan yardim istiyorum. On alti haftalik hamile iken bebeğimin kollarinin ve bacaklarinin iki hafta geriden geldigini söylediler cok agladim cok kotu bir sekilde soylediler bana. Son olarak akondropilazi yani cucelik dediker. Bebegim cuce dogcakmis. Bu sekikde karsilasan varmi napmamiz lazim suan 20 haftalik hamileyim ama kolu bacagi uzamazmi dedigimde uzamaz dediler
MERHABA ÇOCUĞUNUZ NASIL ŞİMDİ? SAĞLIKLI DOĞDU MU? AYNI SORUN BENDE DE VARArkadaşlar acil bilgisi olan arkadaslardan yardim istiyorum. On alti haftalik hamile iken bebeğimin kollarinin ve bacaklarinin iki hafta geriden geldigini söylediler cok agladim cok kotu bir sekilde soylediler bana. Son olarak akondropilazi yani cucelik dediker. Bebegim cuce dogcakmis. Bu sekikde karsilasan varmi napmamiz lazim suan 20 haftalik hamileyim ama kolu bacagi uzamazmi dedigimde uzamaz dediler
Merhaba nelerle karsilastiniz bana da ayni seyi dedilerArkadaşlar acil bilgisi olan arkadaslardan yardim istiyorum. On alti haftalik hamile iken bebeğimin kollarinin ve bacaklarinin iki hafta geriden geldigini söylediler cok agladim cok kotu bir sekilde soylediler bana. Son olarak akondropilazi yani cucelik dediker. Bebegim cuce dogcakmis. Bu sekikde karsilasan varmi napmamiz lazim suan 20 haftalik hamileyim ama kolu bacagi uzamazmi dedigimde uzamaz dediler
Anneler bebekleriniz nasillar bana da ayni seyi soylediler
Bizim kol ve bacak kemiklerimizde kisa kol kemiklerimiz bacaga gore daha geride 12.haftada belli oldu amniosentez yaptrdik sonucunu bilelim dye orda temiz cikti genetik bsey cikmadi ama simdi 28 haftaligiz herhangi bir gelisme yok %1 altinda cikiyor degerler ne yapacahimi sastimSelam canim
Ben ogluma hamileyken doktorumuz normal rutin kontrollerde bisey dememisdi hic. bi gece sancim vardi hastaneye acile gittik ordaki doktor bakdi dediki bacaklari 2 hafta geriden geliyor tabi ben sok baska doktorda gelip baksin dedim oda geldi ayni sonuc tabi agliyorum perisan oldum eve geldim netden bakiyorum hastalik belirtisi fln yaziyor ertrsi sabaha direk doktorumuza gittik anlattim dedi gel bi bakayim bakdi güldü (doktor aile arkadasi) bu cocukda bisey yok korkma genetik dedi senin abininde bacaklari gövdesine göre daha kisa dedi. bu daha önce benim dikkatimi hic cekmedi 1.90 boyunda abim bu arada. sakin ol bisey yok dedi ben tabi hem rahatladim hemde halen diyorum acaba varmidir bisey direk abime gittim iyice bi inceledim evet dogru gövdeye göre bacaklari daha kisa. Suan oglum 2 yasinda masallahi var yasina göre cok uzun bi cocuk genetik fizigi dayisina cekmis cok hafif bi kisaligi bacaklarin gövdeye göre var ama görulmuyor sadice ben bildigim icin anliyorum icini ferah tut
Bizim kol ve bacak kemiklerimizde kisa kol kemiklerimiz bacaga gore daha geride 12.haftada belli oldu amniosentez yaptrdik sonucunu bilelim dye orda temiz cikti genetik bsey cikmadi ama simdi 28 haftaligiz herhangi bir gelisme yok %1 altinda cikiyor degerler ne yapacahimi sastim
Insallah dogunca gorecez artik merak ediuorum ama elimden gelen bsey yokBizimki baya gec oldu 32 haftalikken öyle denildi. Oda tabi öncesinde sürekli bizim doktor bakiyordu oda basdan genetik oldugunu bildigi icin hic umursamamis acile gidince ögrenmis olduk. Sonuclarda degerlerde bisey cikmiyorsa gercekden bi dikktli bak kendi fizigine esinin kardeslerine vs belki cevrede öyle olan vardir ama hani hic fark etmedim deme sonucta ben abimin bacaklarinin biraz kisa oldugunu bile fark etmemisim gercekden cok hafifse de ultrasonda cikiyor üzme kendini stress yapdikca bebeginde hisseder insallah bisey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?