Kızlar ben hamileliğimin 6. Haftasına girdim. Daha önce düşük yaşadığım ve o zaman da beslenmeme çok dikkat etmeme rağmen düştüğü için bu sefer dikkat etmedim cips çikolata bisküvi vb dikkat etmeden yedim bebeğin gelişimini kötü etkiler mi acaba çalıştığım için de genelde hazır çorba yapıyorum fast food da tüketiyorum bazen, bu konuda bilgisi olan var mı lütfen yardım edebilir misiniz
Etkiler tabii bebek zaten vücuttaki tüm mineral vitamini emer sen hasta olursun ne gerek var böylr bi zarara yemek termosu al koy taze fasulye köfte ye
Kendinizi kötü etkilemeyin olan olmuş bundan sonra daha sağlıklı beslenirsiniz, 6 hafta çok erken hamileliği fark etmemiş bile olabilirdiniz regl döngünüzün süresine göre.
Kendinizi kötü etkilemeyin olan olmuş bundan sonra daha sağlıklı beslenirsiniz, 6 hafta çok erken hamileliği fark etmemiş bile olabilirdiniz regl döngünüzün süresine göre.
Kola içmem de arada cips çikolata hepimiz tüketiyoruz, senin daha gebeliğin başı, hemen güzel bı düzene geçersen iyi olur hicbirsey bulamazsan zeytin peynir yeşillik atistir, hazır çorba yerine bı mercimek kaynat vur blendera, yoğurt tüket, ceviz, tahin kefir tüket, bunları bulabilirsin rahat bı şekilde, ugrasilacak seyelrde değil
Hazir corba iceceginize hic icmeyin daha iyi
O kadar zararli ki
Alin bi tavuk kaynatin sehriyeli havuclu yarim saatinizi almaz
Dikkat ettim dustu simdi de dikkat etmicem kafasina girmeyin