gebelikte koyu sarı akıntı..

muray19

Poyraz Alp'immm :) Rabbim sen bütün melekleri koru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
1.414
767
43
35
merhaba arkadaşlar 11+4 günlük hamileyim bu zamana kadar hep sarı akıntım oldu ama bugün hafif midem bulandı öğürürken afedersiniz koyu sarı turuncuya yakın bi akıntı geldi çamaşırımda leke bıraktı bir hafta önce yaptırdığım idrar tahlili sonucumda temiz bugün doktor muayenemi de oldum bir sorun yok vajinal muayene yapmadı ama karından baktı bebek iyi kanama alanı da yok dedi sizce neden olmuş olabilir bu akıntı

Cnm cok normal sarı akıntı yanma kasıntı varsa sıkıntı. adet dönemi geldiğinde artıyor ve daha sarı oluyuor

Cnm cok normal sarı akıntı yanma kasıntı varsa sıkıntı. adet dönemi geldiğinde artıyor ve daha sarı oluyuor
yok tatlım çok şükür hiç kaşıntı yanma falan yaşamadım dediğim gibi daha bir hafta önce yaptırdım idrar tahlilimi temiz çıktı inşallah dediğin gibi normaldir canım çok sağol

idrar tahlilin temiz ise normaldir canım sen yinede kontrolünü ihmal etme kanama alanı konusunda bendede o tarz bi akıntı olmuştu turuncuya dönük bikaç hafta sonra ufak bir kanama alanım çıkmıştı

idrar tahlilin temiz ise normaldir canım sen yinede kontrolünü ihmal etme kanama alanı konusunda bendede o tarz bi akıntı olmuştu turuncuya dönük bikaç hafta sonra ufak bir kanama alanım çıkmıştı
dışa vurdu mu peki kanaman canım

dışa vurdu mu peki kanaman canım
Yok canım bende sarı akıntı vardı boyle koyu sonra rengi turuncumsu gibi olmaya basladı o haftalarda kontrole gittigimde kanama alanımda hic yoktu ben onemsemedim iki hafta sonra turuncu akıntı cogalınca cok kucuk bi kanama alanı cıktı o yuzden akıntım turuncuya donmus

anladım canım çok sağol normale döndü benim çok şükür ama aklımda bulunsun bir daha olursa inşallah olmaz

inşallah canım olsa bile çok önemli bişey değil zaten ilaçla düzeliyo hemen
çok teşekkür ederim tatlım içimi rahatlattın Rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin hepimizin inşallah

Kızlarrr merhabalar ıdrarım koyu sarı oldu hamilelik belirtisi midir? bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…