Gebelikte kullandığınız bitkisel çaylar..

gulina

Çok şükür bin şükür beni bana verene....
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
276
136
Merhaba güzel hamişler.. Öncelikle yavrularımızı hayırlısıyla Rabbim kulaklarımıza almayı nasip etsin. Malum Gebelik sürecinde her hafta farklı değişiklikler oluyor bizler de.. En çok da mide ağrısı, bel ağrısı, baş ağrısı, kasık ağrısı, halsizlik, yorgunluk bunlar için ne tür bitkisel çaylar kullanıyorsunuz ben ilaç almak istemiyorum bitkisel çayında pek iyi olmadığını duydum ama geçenlerde bi arkadaş ıhlamur birşey yapmıyor dedi rahatlatır seni dedi ama bazen baş ağrısı, yorgunluk, halsizlik sosyal hayatımı etkiliyor. Sizler ne kullanıyorsunuz..??

Teşekkür ederim canım. Deneyeceğim normal çayı içemiyorum hamile kaldığından beri

papatya, ıhlamur içebilirsin. ikisi de rahatlatır. nane çayını ilk üç ay fazla kullanmayın.

Bitki çaylarını doktorlar önermiyor düşük riski veya ileriki dönemde rahim kaslarını kasması-gevşetmesi sebebiyle. Ama ıhlamura izin var ve grip olduğum dönemde çok içtim iyi geliyor. Şuan arada yeşil çay da içiyorum yan etkisini görmedim. Ama doktoruna sormadan içme derim

benim doktorum kesinlikle bitki çayı içmiyorsun istersen sabahtan akşama kahve iç ama sakın bitki çayı içme dedi ki bi kaç kişiden daha duymuşluğum var bunu

X