Gebelikte leke gelmesi:((

dudu1981

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2014
59
3
6
Avusturya
Selam kızlar ben bu yıl 3 defa tüp bebek denedim 6 ay içinde,üçündede negativ sonuç aldım .ve tedavi bittikten 2 sonra hamile kalmışım ama gelin görünkü tadını bile çıkaramadım. Öncelikle çok şükür rabbime. 10 gündür günde 1 beya 2 kaz açık pembe veya kahverengi leke geliyor 6 haftalık hamileyim doktora gittim hamile olduğumu bebeğin rahmin içinde oldunu ve kanama görmediğini söyledi ama ben bundan 14 yıl önce 2 defa düşük yaptım 3. Bebeğimide 5 yıl önce kaybettim. Ama çok şükür 11 yaşında bir çoçuğum var. mide bulantım baş dönmelerim var. Dualarınızı esirgemeyin lütfen okuduğunuz için teşekürler...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canin cok cok gecmis olsun bebek rahime tutulduğu için lekelenme olabilir Allah korusun kana donusmedigi sürece korkma..hayirlisiyla kucagina alirsin insallah

Teşekürler arkadaşlar,bugün bebeğimin kalp atışını duydum çook mutluyum. Allahim sana şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin:))

Canım benim Allah meleğini korusun hayırlısı ile sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın inşallah dualarım seninle 🙏

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…