Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelikte levemir kullananlar doğumdan sonra hemen bıraktı mı bi süre devam ediliyor mu?
Arkadaşlar merhaba gebelik diyabeti nedeniyle levemir başladık. Doktora sormayı unutmuşum merak ettim. Doğumdan hemen sonra pat diye bırakılıyor mu? Bi süre daha devam edip öyle mi bırakılıyor. Siz nasıl yaptınız?
Arkadaşlar merhaba gebelik diyabeti nedeniyle levemir başladık. Doktora sormayı unutmuşum merak ettim. Doğumdan hemen sonra pat diye bırakılıyor mu? Bi süre daha devam edip öyle mi bırakılıyor. Siz nasıl yaptınız?
Benim çok kötü de değil aslında şekerim diyetle; sadece sabahları açlık 98-99 çıkıyor. Üç ünite başladık aynı, dörte çıktık yine aynı bugün beşe çıkardı doktor. Tokluklarım 60 dakikada 130u geçmiyor ama bazen gereksiz mi kullanıyorum acaba diye düşünüyorum. Çünkü insülinle de insülinsiz de hep aynı çıktı. Bugün birden aklıma geldi doğumdan sonra devam edecek miyim diye, biraz araştırdım İnsülinin süte geçip geçmediği net değilmiş, merak ettim sorayım dedim. Saolasın canım teşekkür ederim cevap İçin