Gebelikte maden suyu

PrensesAnnesi_

Hayat Kısa Kuşlar Uçuyor🕊 İnekler Takla Atıyor 🐮
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
8.437
23.110
598
Arkadaşlar 4 aylık hamileyim ve yediklerimi sindirmekte zorlanıyorum maden suyu içmek zorunluluğu hissediyorum bir kere içtim çok rahatlamistim maden suyu çocuğu eritir vs şeyler duyuyorum dogrumu kimi faydalı diyor kimi içme diyor doktoruma hep soracak oluyorum unutuyorum:olamaz: bugün çok kötü şişkinlik var hazımsızlık var ve içme isteği duydum ama korktum biraz doktorumu da aramadim çok basit bir konu diye :KK64: bilginiz varsa paylasirsaniz çok memnun olurum :KK36:

ben içtim hamileyken şimdi yine hamileyim yine içicem :)
çocuğu eritir ne demek ya :) çocugu eriten mideni nasıl delmiyor :)
mineralli su iyidir süt de yapar

ben içtim hamileyken şimdi yine hamileyim yine içicem :)
çocuğu eritir ne demek ya :) çocugu eriten mideni nasıl delmiyor :)
mineralli su iyidir süt de yapar
Oda doğru :KK9:ama insan tedirgin oluyor ilk hamileliğin herşeyi sorun haline getiriyorum tskr ederim baya rahatladım :KK200::KK36:

Ben de ilk aylarsa cok icmistim.
Mineral ihtoyacinizi karsilar.
Bebege zarari yoktur bence.
İnşallah ya bnde öyle düşünüyordum ama maden suyu içme çocuğa zararlı çocuğu eritir çocuğun ciğerlerini çürütür vs şeyler duyunca ister istemez irkildim tskr ederim ya rahatladim şuan açtım içiyorum ozaman :eğlence::-):KK200:

Cocugu mu eritir :oha:
Boyle herkesin her dedigine inanmayin degilse hem hamilelik hem de dogum sonrasinda zorlanirsiniz .Eger bobreklerinizde sorun yoksa gunde 2 siseye kadar sade maden suyu icebilirsiniz .Ben tee 7.haftada dr uma sordum icebilirsin dedi

Cocugu erıtır ıyıymıs bırde corapsız terlıksız gezıjırsen bebegım poposu kızarık olurmus:)))
Icebılırsın ama kısın 2 3 gunde bır ıç. Odem yapıyor vucuda ve tansıyon gebelıkte tehlıkelı. Yaz olda hergun ıcmekte sıkıntı yok.

Cocugu erıtır ıyıymıs bırde corapsız terlıksız gezıjırsen bebegım poposu kızarık olurmus:)))
Icebılırsın ama kısın 2 3 gunde bır ıç. Odem yapıyor vucuda ve tansıyon gebelıkte tehlıkelı. Yaz olda hergun ıcmekte sıkıntı yok.
Haha terliksiz gezmiyirim güzel örnek :KK70:cok su içiyorum oda ödem yapar diyorlar:KK64: yok yok zatn 3 günde bir içiyorum çok fazla hazımsızlık var :110::bicak:

bizim turk halkinin hayal gucune hayranim pireyi deve yapmakta ustumuze yok cidden :rapci:

neler neler soyluyor bizim cok bilen kadinlarimiz canim sen kulak asma oyle herseye. Yok bunu yeme sunu icme ohooooo acliktan olecez bu gidisle. Kizlar tulum peyniri vardi evde oyle bir canim cekti ki sormayin gitsin meger ustunde cig sutten uretilmistir yaziyor resmen icim gitti.

Back
X