Gebelikte içilen maden suyu

minikkullanici

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2024
52
23
26
Merhabalar sevgili gebe arkadaşlarım 🥰 gebelikte maden suyu içilmesi bebeğin gelişmesi kalsiyum vs açısından iyi olduğu söylenmektedir. Sizler gebelik sürecinde kullandıgınız ve memnun kaldığınız maden suyu markası var mıdır? Bazıları sodyum miktarı düşük olanları için diyor. Fikri olanların fikrini paylasmasını ricaa ederimmm🌸

IMG_7599.jpeg

Geçen bizim gruptan şunu paylaştılar, buna göre Kızılay Erzincan diğerlerine göre daha iyi duruyor. Ben onu alıyorum genelde

Merhabalar sevgili gebe arkadaşlarım 🥰 gebelikte maden suyu içilmesi bebeğin gelişmesi kalsiyum vs açısından iyi olduğu söylenmektedir. Sizler gebelik sürecinde kullandıgınız ve memnun kaldığınız maden suyu markası var mıdır? Bazıları sodyum miktarı düşük olanları için diyor. Fikri olanların fikrini paylasmasını ricaa ederimmm🌸
Kızılay erzincan magnezyumu yüksek olan maden suyu ben bunu içiyorum kasılma ve kramplara iyi geliyor.

Eğer tansiyon hstası iseniz yada gebelikte tansiyon sorunu yaşıyorsanız sodyumu düşük maden suları tercih edin tuz oranı olduğu için tamsiyonu yükseltiyor

Doktorum ilk günden beri iç dedi. Ama hemen içmeyeceksiniz. Açıp 10 dk sonra. Marka ise aklımda kalan Kızılay magnezyum olan ve Beypazarı

Allah Allah farkında olmadan iyi birşey yapıyor muşum :)

X