Gebelikte memelerde sızlama ve beze

Katinaninelindemakasi35

Atlas'ım
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2017
561
617
53
33
Virginia
Selam kizlar, 22+2 haftalik hamileyim. Cok sukur oglumla iyiyiz, hersey yolunda fakat sizlerinde goguslerinde sizlama, hassasiyet ve sertlik var mi ? Yani ben elle muayene edince sertlikler elime geliyor, daha once boyle bir durumu yasayan veya ayni durum icinde olan hamis arkadaslarim var midir ?

Bende 16+3 günlk hamileyim sağ göğsümde yaklaşık iki aydr fark ettiğim beze gbi sertlik var doktoruma sorduğumda normal olduğunu söyledi ama kötü bişey olmasından da korkmuyo değilim

Bende 16+3 günlk hamileyim sağ göğsümde yaklaşık iki aydr fark ettiğim beze gbi sertlik var doktoruma sorduğumda normal olduğunu söyledi ama kötü bişey olmasından da korkmuyo değilim
Ne yalan soyleyim bende kotu birsey oldugunu dusunmustum ama doktorumdan geliyorum simdi. Sut bezesi oldugunu soyledi ve islak ilik havlu ile kompres yapmami onerdi, onu deniyecegim, dilersen sende dene, umarim rahatlatir ama kotu birsey degilmis. Cogu gebelikte oluyormus ozellikle ilk gebeliklerde.. Rahatladim yani

Valla çok sevindim bnde iki doktorda aynı şeyi dediğine göre normal demekki sağol canm denerim bnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…