Gebelikte mide bulantıları !

denizz45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
3
0
86
32
Kızlar 11+5 haftalık hamileyim . Daha önce herhangi bir mide bulantım yoktu. Arada hazımsızlık oluyordu . Fakat özellikle 1-2 gündür mide bulantıları kusmalarım başladı . Benim gibi 12. haftaya yaklaşırken bu durumu yaşayan var mı ? Yoksa bende mi bir problem var ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Kızlar 11+5 haftalık hamileyim . Daha önce herhangi bir mide bulantım yoktu. Arada hazımsızlık oluyordu . Fakat özellikle 1-2 gündür mide bulantıları kusmalarım başladı . Benim gibi 12. haftaya yaklaşırken bu durumu yaşayan var mı ? Yoksa bende mi bir problem var ? Yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar 11+5 haftalık hamileyim . Daha önce herhangi bir mide bulantım yoktu. Arada hazımsızlık oluyordu . Fakat özellikle 1-2 gündür mide bulantıları kusmalarım başladı . Benim gibi 12. haftaya yaklaşırken bu durumu yaşayan var mı ? Yoksa bende mi bir problem var ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Her kadın farklı gebelik süreci atlatıyor ben 3 gebelik geçirdim hiçbir şekilde bulantı kusma olmadı baş ağrısı sırt ağrısı ve bel ağrısı oldu bebeyini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

arkadaşım 3,5 aylık hamile,şiddetli kusma ve mide bulantısı var normal canım,kese büyüyor ve organlara baskı yapıyor bundan en çok etkilenen de mide sanırım.

Back
X