- Konu Sahibi EYXSXAN0066
-
ya arkadaşlar benimde midem sürekl bulanıor, kusma yok ama sürekli bulantı var içten içten..dr sabah akşam süt iç falan dmişti ama içim almıor..bu bbeğime bi zarar verirmii ya??daha 6 haftalık
benimde bulantılarım 14. haftama kadar sürdü doktorum hiçbir şey yiyemiyosan süt dahi içemiyosan zorlama kendini dedi çünkü ilk 12 hafta bebek bizden besleniyor 12 haftanın sonrasında yediklerine dikkat etmen gerekiyor
teşekkür derim canımm ya içime su serptinn[/QUOTE
rica ederim canım bişey değil bende senin gibi hiçbişey yiyemiyordum 22+4 haftalığım şimdide doymak bilmiyorum
sen daha cok yenisin dur bakalım anne olmak kolay değil hem onunda güzel yanları var ,hamilesin işte kız daha ne istiyosun,benimde 6. haftada başlamıştı 1 ay falan sürdü şimdilerde hafifledi 12. haftanın içindeyim.Bu arada çubuk kraker yiyebilirsin ben bi onu çıkarmıyodum birde mideni fazla doldurma açlığını kesicek kadar yee bırak birde mideni sakın boş bırakma 2 saat arayla kraker haşlanmış patates yada peynir ekmek ve ekşi elma yemeyi dene.aynı şeyide arka arkaya tüketme hemen çıkarırsın.geçmiş olsun
canım primabella dye bir cihaz var eczanelere sorablilirsin ben sana birazcık bilgi verym şuan bende hamileyim benm 2.bir çocuğum olacak 5.haftam benmde.. ilk hamilelik dönemimde mide bulantısından çok sorun yaşadım aşırı kilo kayıpları verdm bana bir arkadşm tavsiye etti ve aldım bende, bu bir ilaç değil bileğimize taktığımız saat şeklinde bir cihaz bulantı anında beyine küçük sinyaller yolluyo.. beyinde bu sinyalleri mideye gönderiyor ve bulantını önlüyor ben faydasını görüyorum şuan ... sadece eczanelerde satılıyor eğer kafanda bir soru işareti olursa bana özelden mesaj atabilirsin umarım yardımcı olmuşumdur :)arkadaşlar 6 haftalık hamileyim acayp çok mide bulantım var ne yesem çıkararıyorum progestan içiyorum onu bile çıkarıyorum tecrübeli arkadaşlar acil yardım edin neolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?