Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rennieden daha mı iyiGaviscon tek geçerim![]()
Bende de mide yanması var doktorum renie veya gaviskon içebilirsin dedi. Fakat acısız, yağsız, az ve sık yememi tavsiye ettikızlar miğde yanması yaşıyorsanız size neler iyi geliyo ay benim son zamanlarda dayanılmaz halde doktorum rennie içebilirsin dedi ama fayda da etmiyo yaönerilerinize ihtiyacım var
Bende de mide yanması var doktorum renie veya gaviskon içebilirsin dedi. Fakat acısız, yağsız, az ve sık yememi tavsiye etti
Benı de gece uykumdan kaldırır kendileri. Ben de gaviscon kullanıyorum iyi geliyor
Benim ıkı hafta önce başladı özellikle geceleri rennie bı işe yaramıyor açıkcası süt iyi gelir dediler fayda etmiyo oda. Bide gaviscon deniyim sinirlerim bozuluyor artık cidden yaBen de çok sık yaşıyorum 5.aydan itibaren. Dr um önermesine rağmen kullanmıyorum şurup. Benim için maden suyu sakız elma iyi geliyor.
Ben mide yanmasindan bazen cikariyorum o derece oluyor genelde sol tarafa yattığımda hafifliyor sırt üstü ve sağ tarafima yatamıyorum pek. Sütte iyi geliyor ama belirli bir süre. Hepsinden öte bu geçici bişey ve geçecek sadece sabır.Benim ıkı hafta önce başladı özellikle geceleri rennie bı işe yaramıyor açıkcası süt iyi gelir dediler fayda etmiyo oda. Bide gaviscon deniyim sinirlerim bozuluyor artık cidden ya![]()
Mideniz her yandığında Gaviscon Şurup kullanabilirsiniz. Kökten çözüm değildir ama kana karışmadığı için her yandığında içebilirsiniz.kızlar miğde yanması yaşıyorsanız size neler iyi geliyo ay benim son zamanlarda dayanılmaz halde doktorum rennie içebilirsin dedi ama fayda da etmiyo yaönerilerinize ihtiyacım var
Bende yan yatınca hafiflediğini düz yatınca arttığını farkettim çoğunlukla yan yatmaya çalışıyorum kaçıncı haftalarda geçer acaba :/Ben mide yanmasindan bazen cikariyorum o derece oluyor genelde sol tarafa yattığımda hafifliyor sırt üstü ve sağ tarafima yatamıyorum pek. Sütte iyi geliyor ama belirli bir süre. Hepsinden öte bu geçici bişey ve geçecek sadece sabır.
Açıkcası hamileliğimin başlarında cok cay içmek istemezdim ama son zamanlarda çay içmek cok istiyorum ve içiyorum sıklıkla acaba çaydan mı diye düşünmedim değil zaten :/Gaviskon Advance tavsiye ederim. Advance olan daha yoğun. Vede az ye sık ye bir işe yaramıyor.her ufacık şey yedikten sonra mide bulantısı yine oluyor. Ben öğünlü yiyorum. Birde yatmaya yakın yemek yemiyorum. Yastıkları yüksek koyuyorum. Son olarak çay çok mide yanması yapıyor.. Ne yediğinizde şiddetlendiğini bulursanız kendiniz daha kolay olucaktır.kendini dinlemek önemli. Birde yemekten sonra dik oturmaya dikkat edin. Dik oturunca bulantı daha az oluyor.
Ben 30.haftamdayim daha geçmediBende yan yatınca hafiflediğini düz yatınca arttığını farkettim çoğunlukla yan yatmaya çalışıyorum kaçıncı haftalarda geçer acaba :/
Ay deme demek ki geçmiyoBen 30.haftamdayim daha geçmedi![]()
İsterseniz çayı azaltın birde öyle deneyin. Normalde ben eşimle akşam bir demlik çay içerdim mide bulantısından hepsini bıraktım :) tek bağımlılığım vazgeçebilceğimi düşünmezdim.Açıkcası hamileliğimin başlarında cok cay içmek istemezdim ama son zamanlarda çay içmek cok istiyorum ve içiyorum sıklıkla acaba çaydan mı diye düşünmedim değil zaten :/
Güzelmiş bu haberi aldık. Millet ne güzel hamilelik geçiriyor. Biz neden böyleyiz.Ay deme demek ki geçmiyo![]()
Benim cok şükür aşırı bulantılarım kusmalarım olmadı o konuda rahattım ama miğde yanmaları beni mahvettiGüzelmiş bu haberi aldık. Millet ne güzel hamilelik geçiriyor. Biz neden böyleyiz.
![]()
Elmayı da deneyeceğim bi kaç arkadaşta yazmış zaten bakalım belki banada iyi gelir :)Benim kurtarıcılarım maden suyu ve elma oldu.. Sütü de deneyebilirsin ama bende artık şu son zamanlarda süt fayda etmemeye başladı