R Ruhumyaz Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Şubat 2020 2 0 1 38 22 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Ruhumyaz #1 Merhaba 5haftalık gebeyim. Yeni öğrendim ve 3.haftasında fitil-ilaç-antibiyotik(monodoks) kullandım. Acaba bir zararı var mıdır?
Merhaba 5haftalık gebeyim. Yeni öğrendim ve 3.haftasında fitil-ilaç-antibiyotik(monodoks) kullandım. Acaba bir zararı var mıdır?
R Ruhumyaz Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Şubat 2020 2 0 1 38 24 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Ruhumyaz #2 Hamileyken monodoks kullanan ve sonra doğum yapan var mı?
Umay yakut Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2025 1 0 1 28 16 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ruhumyaz #3 Ruhumyaz .!.: Merhaba 5haftalık gebeyim. Yeni öğrendim ve 3.haftasında fitil-ilaç-antibiyotik(monodoks) kullandım. Acaba bir zararı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Merhaba şuan da aynı durumda bir arkadaşım ne yaptınız merak ediyorum çocuğunuz dogdumu nasıl ?
Ruhumyaz .!.: Merhaba 5haftalık gebeyim. Yeni öğrendim ve 3.haftasında fitil-ilaç-antibiyotik(monodoks) kullandım. Acaba bir zararı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Merhaba şuan da aynı durumda bir arkadaşım ne yaptınız merak ediyorum çocuğunuz dogdumu nasıl ?