Gebelikte nane limon içilir mi? Lütfen bakın

Kuf

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
7.313
19.530
448
Herkese merhaba. Boğazımda bir şey kalmış gibi bir hisle uyandım. Vantilatörün önünde uyumuşum. Nane limon kaynattim.ama tereddüt ettim. İçilebilir mi?

İçtim gitti valla. Allah'ım sen koru inşallah bir zarari yoktur.

Herkese merhaba. Boğazımda bir şey kalmış gibi bir hisle uyandım. Vantilatörün önünde uyumuşum. Nane limon kaynattim.ama tereddüt ettim. İçilebilir mi?

Onun yerine sıcak suyun içine limon sıkıp birazda bal ekleyip için acayip iyi geliyor. Benimde boğazım çok kötüydü 2 günde toparladım onun sayesinde

İçme canım nane östrojen hormonu salgılatır ve düşük yaptırır diye biliyorum

Onun yerine sıcak suyun içine limon sıkıp birazda bal ekleyip için acayip iyi geliyor. Benimde boğazım çok kötüydü 2 günde toparladım onun sayesinde
Onu da deneyeyim hemen. Teşekkür ederim.

İçme canım nane östrojen hormonu salgılatır ve düşük yaptırır diye biliyorum
Çok içen de olmuş, inşallah bir şey olmaz ne diyeyim. Yarım bardak çay sadece. Nanesi bol değildi.

Nane limon 12haftadan önce tehlikeli. Onun yerine doktorum bal ile sirke karıştırıp yememi önermişti

Aaa 😓 be cacığa falan atıyordum hem gazımı alsın diye bazen çorbalara falan
Korkmayın, bundan sonra yapmazsiniz. Zaten bir bebek düşecekse engel olamayız demişti doktorum. Allah hayırlısını versin hepimize.

Korkmayın, bundan sonra yapmazsiniz. Zaten bir bebek düşecekse engel olamayız demişti doktorum. Allah hayırlısını versin hepimize.

Öyle öyle. Daha yeni doktora gittim bişi yok dedi zaten 11+6 dayım. 12 olduk sayılır inş bişey olmaz.🙈 bende çok mide gazı vardı annemler falan hep nane at herşeye dedi zararsız sanıyordum

Öyle öyle. Daha yeni doktora gittim bişi yok dedi zaten 11+6 dayım. 12 olduk sayılır inş bişey olmaz.🙈 bende çok mide gazı vardı annemler falan hep nane at herşeye dedi zararsız sanıyordum
Bir şey olmaz Allah'ın izniyle. Tutunacagi varsa bebeğin, balkondan atlasan da merdivenden düşsen de bir şey olmuyor. Allah sağlık sıhhat versin.

Bebek dusecekse engel olamayiz da onemli.olan dusmeyecek bebegi yanlis uygulamalar nedeni ile.kaybetmemek... arkadas da bu amacla konuyu acmis aslinda. Sizin dediginiz sey cok yerinde olmamis o yuzden
Ben de grip oldum arastirirken bu konuya geldim. Nane limon yaptim. Bir bardak ictimhatta ikinciyi de koydum amma yazilanlari okuyunca icemedim. Gebelikte grip icin ne yapilabilir baska. Var mi bilgisi olan?

Off ben de corbaya bol nane koymustum. Sabah ictim, pisman oldum okuyunca. Benim doktorum neden bahsetmiyor boyle tehlikelerden ya... Illa yedigim herseyi tek tek sormak mi gerekiyo bu doktora

Bebek dusecekse engel olamayiz da onemli.olan dusmeyecek bebegi yanlis uygulamalar nedeni ile.kaybetmemek... arkadas da bu amacla konuyu acmis aslinda. Sizin dediginiz sey cok yerinde olmamis o yuzden
Ben de grip oldum arastirirken bu konuya geldim. Nane limon yaptim. Bir bardak ictimhatta ikinciyi de koydum amma yazilanlari okuyunca icemedim. Gebelikte grip icin ne yapilabilir baska. Var mi bilgisi olan?
Benim doktorum icebilirsin demişti mesela. Doktordan doktora değişiyor bazı yaklaşımlar. Endiseleniyorsaniz kendi doktorunuza sorun internet yerine.

Benim doktorum icebilirsin demişti mesela. Doktordan doktora değişiyor bazı yaklaşımlar. Endiseleniyorsaniz kendi doktorunuza sorun internet yerine.
Doktoruma cok guvenmiyorum. X-ray'den gecebilirsin demisti ancak benle ayni zamanda hamile kalan bir baska arkadasin doktoru da gecme demis.doktorum biraz rahat geliyir bana. Degistirmeyi dusundugum birine soramiyorum acikcasi

Back
X