- Konu Sahibi Cesaretinbedeli
-
maşallah kızına inşallah bizim kuzularımızda öyle olurkaydirigubbakcemile3 çok hoşsun ha :sm_cool::sm_cool:hamileliğimde çok fazla nar yedim ...
kızım 4 yaşına yaklaştı,maşşallah öküz gibi ve hiç bir problem yaşamadım ...
hamileliğin ilk zamanlarında,şu aralarda limon, maydonoz, roka, nar gibi bir çok gıdamı aldım.hatta arada kokoreç bile yedim. doktoruma sormuştum bana sadece, çileğin ilk zamanlarında seçerek yememi söyledi, onun dışında hiç bir şeyi yasaklamadı. çileğin alerji yapıcı etkisi varmış, hormonlu olanlarda.bunun dışında saydıklarım dahil hepsini yedim. dokununca leke olabilir diyorlar, ete, çileğe, nara, ama ellerimizi yıkadık mı sorun yok. ciğer de mesela elleyip vücudumuza dokunursak bunun lekesi bebekte olurmuş.olan akrabam var.ne derece doğru bilemiyorum ona dikkat ediyorum ama.
internette nar yiyen hamilenin bebeğinin yanakları kırmızı olur die yazıo kaydirigubbakcemile3
Ben direk ibrahim saraçoğlunun ağzından duydum t.v'de nar'ı hamileler ilk 3 ay yemesin diye bastırarak söyledi.14 haftalık hamile olmama rağmen korkuyorum yemeye biraz daha bekliyeceğim...
ooooo nardamı zararlı daha neler yaaaa.meyve sonuçta ama abartmamak lazım tabi.ne yerseniz yiyin abartmayın.
evet canim,ciger meselesini ben de biliyorum tanidik da var hatta alnina dusmus lekesi,ama hem dokunmus,hem yemis,onun icin yemiyorum ben ciger falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?