Gebelikte ödem🤦‍♀️🙄

ilaydaNur87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2022
432
-128
48
Merhaba gebelikte ödem benim ayaklarım da ödem şişmeler oluyor ve geriliyor gerildiginde de ağrıya sebep oluyor. Var mı böyle olan veya bir kurtulma yolu.Tuzdan Uzak duruyorum.Yine de aynı biraz ayakta uzun kalayım hemen ayak tabanlarim ağrır. 😏

Merhaba gebelikte ödem benim ayaklarım da ödem şişmeler oluyor ve geriliyor gerildiginde de ağrıya sebep oluyor. Var mı böyle olan veya bir kurtulma yolu.Tuzdan Uzak duruyorum.Yine de aynı biraz ayakta uzun kalayım hemen ayak tabanlarim ağrır. 😏
Bazı kişilerde durduk yere oluyor malesef tansiyonunu ölçün yüksek olduğunda da şişme oluyoe

Tuz sevmem çok da yemem ama ona rağmen ayaklarım ödem topladı ayakkabılarım olmuyor huzursuz bacak sendromu yaşatıyor ayak tabanlarım ağrıyor🥲 ama malesef kurtulmanın yolu yok tansiyonumu da kontrol ediyorum arada yüksek de değil

tansiyonunuzu kontrol edin sık sık. onun dısında doğumdan sonra kısa sürede geciyor ödem. benim 10 günde geçmişti çoğu. 🥲

Epsom tuzu (magnezyum tuzu) onu suya karıştırıp ayaklarımı bekletiyorum bı tik faydasi oldu sanki benim ayaklarım da çok şişiyor sıcaklardan hep

Tuz sevmem çok da yemem ama ona rağmen ayaklarım ödem topladı ayakkabılarım olmuyor huzursuz bacak sendromu yaşatıyor ayak tabanlarım ağrıyor🥲 ama malesef kurtulmanın yolu yok tansiyonumu da kontrol ediyorum arada yüksek de değil

Çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin umarım sağlıcakla atlatırsın bu süreci Amin 🙏
Bence hiçbirşey fayda etmiyor ben ilk gebeliğimde yaşadım. Tansiyon vs hepsi düzenli ölçülüyordu vücut yapısıyla alakalı bende çok şişmiştim kilomun çoğu ödemdi zaten doğumdan kısa süre sonra tüm şişkinlik indi benim ayağıma artık ayakkabı girmiyordu 🥲

Benim tansiyonum ile ilgili d bir sorun yok ki ondan bileyim.😬

Tansiyon da normal çıkıyor onda da bir sorun yok ki nedeni bilsem ona göre hareket etsem ama bulamıyorum.🙄

Bence vücutla alakalı bende ilk gebeliğimde çok şişmiştim kilomun çoğu ödemdi maalesef doğuma kadar böyle ondan sonra iner inşallah Rabbim kolaylaştırsın inşallah 🤲

Tansiyonunuzu ölçün bir de havalar çok sıcak ya onun da etkisi vardır
Çok da hareketsiz kalmayın arada yürüyüş yapın

Back
X