gebelikte öfke krizleri

bitahanhulya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2014
131
21
98
Samsun
arkadaşalr. 20 haftalık gebeyim , ve aşırı derecede öfke krizlerim , aşırı alınganlık , yoğun stres, ve sinirlilik ruh hali yaşıyorum, Bebeğe bi şeye olacak diye çok korkuyorum, bunu yaşayan var mı hiç aranızda , kontrolden çıktığımı hissediyorum

Biraz daha sakin olmaya çalış bebeğin için zararlı. Kız bebeğe sahip olacak anneler daha fazla duygu değişimi yaşıyormuş. Ben oğlumda da sinirleniyordum ara ara.

Ben ilk hamileliğimde öyleydim çok kötüydü. Sinirden saçlarımı yolarken ne yapıyorum diye donup kalmıştım. Sonra ki gayet iyiydi hatta olduğumdan sakin. Çaresi var mı bilmem canım ama can sıkıcı

Peki bebeğe bir etkisi oldu mu? Huysuzluk huzursuzlik vs.

Yaşayacağınız her durum bebeğin ahlakına hayatına tabiatına öfke krizleri inatçılık bağırma hepsi ona huy olarak geçiyor . Nasıl bir çocuk olmasını istiyorsanız öyle bir hamilelik geçirin sorunlarla nasıl başa çıkarsanız oda öyle o yüzden bu durumda iki kez düşünün öyle tepki verin .Annelik çocuğun anne karnında baslar. Rabbim sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah. Güçlü olun bırakmayın kendinizi. Hayata dünyaya temiz hayirli dinine vatanına milletine sahip çıkacak nesiller yetistirmeyi nasip eder inşallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…