ıkıncı bebegıme hamıle olmama ragmen ılkı kadar acemı ve heyecanlı ne uapması gerektıgını bılmez haldeyım, konuyu takıpteyım :)
kızım yurtdsında dogmustu ondan buranın sıstemını hıc bılmeden alısamadan ıkıncıyle karsılastım, bıcok hastane gezdım; devlet, egıtım, ozellerden bıkactane, ozel muayenehane.
Tanıdıklar vasıtasıyla gıtmeme ragmen egıtım hastanelerınde aradıgımı bulamadım bırısı harıc, oda uzakta oldugu ıcın gıtme sansım yok.
Benım sıkayeım kalabalık omaları, doktorların malum yogunluktan yeterınce ılgı gostermemlerı, erkek refakatcı, coklu sancı odaları, belkı yıne coklu dogum sonrası odalardı. Tek kısılık odada kalma ıhtımalınızde varmıs tabı ama sancı odası dedıklerı yerde tek olma luksunuz sanırım yok, yogunluga baglı.
Ozeller malum pahalı, uygun olanlar devlet hastanesı gıbı zaten.
Ben paradan gectım suan doktor arayısındayım. Bırısınde karar kıldm sayılır. Ozellıkle magremıyete ozen gosteren ahstane arayısındayım ayrıca. epıdural dusundugum ıcın guvenılır anestezı uzmanı arayısımda var tabı.
Tabı ayrıca bunca seyı kafana takmayıp mılyonlarda kadının da yaptıgı bu dogumu komplıke hale getırmesen cnm dıyorum kendıme :)