- 25 Mayıs 2015
- 948
- 596
- 303
- Konu Sahibi Postmodernik
merhaba hanımlar ben 5 haftalık hamileyim ama kararsızım devlet hastanesindeki doktorları mı özel hastanelerdeki doktorlarımı tercih etmeliyim bu konuda deneyimli olanlardan fikir istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önemli olan iyi bir doktor bulup doktor doktor gezmektense tüm kontrollerini tek bir doktorun yapması. Yeni doğum yapmış biri olarak söylüyorum bi endişeye kapıldığmda ters bişeyler farkettiğimde anında doktoruma yazıp bilgileniyordum. Doğum yapacagım zamanda özel olduğu için ailem yanımdaydı odamı istediğim givi süsledim tek kişilik oda ve ailem benimle bir gün hastanede kaldı. Devltte doktor numara vermiyor, doğuma gidince tek basına içeri alınıyosun kac saat sonra doğum yaparsan artık ve gece ise eşin girip göremiyor odada kac kişi oluyor bi özelliği olmuyormerhaba hanımlar ben 5 haftalık hamileyim ama kararsızım devlet hastanesindeki doktorları mı özel hastanelerdeki doktorlarımı tercih etmeliyim bu konuda deneyimli olanlardan fikir istiyorum