Kaç mldi sağlıklı doğum yaptınız inşBeeeen. Kan sulandırcı ve corasprin kullandım.
Benimde test sonucum yeni çıktı daha doktora gostermedim mthfr 1298 heterozigot pai 4g/4g olarak sonuçlarım çıkmış. Doktor ne diyecek çok merak ediyorum. Size sanırım iğne vermemiş.Test sonucunda MTHFR 1298 =homozigot pai4g 5g= 4g5g çıkıp gebelikte kan sulandırıcı iğne kullanmadan sağlıklı doğum yapan varmı sadece folık asıt diyen prf doktor çok kararsız tedirginim
4binlik oksapar 100lük de corasprin kullandım. Bebeğim 2 aylık olmak üzere.Kaç mldi sağlıklı doğum yaptınız inş
Çok sükür umut oldunuz teşekkürler4binlik oksapar 100lük de corasprin kullandım. Bebeğim 2 aylık olmak üzere.
Doktorun biri iğne biri gerek yok dedi oyuzden çok kararsız kaldım henuz gebelik yok olunca en doğrusu uygulanır inşallahBenimde test sonucum yeni çıktı daha doktora gostermedim mthfr 1298 heterozigot pai 4g/4g olarak sonuçlarım çıkmış. Doktor ne diyecek çok merak ediyorum. Size sanırım iğne vermemiş.
Rica ederim. Tedirgin olmayın. Kendi pıhtılaşmamı da atayım size.Çok sükür umut oldunuz teşekkürler
Çok şükür sağlıkla kavuşursunuz inşalahBen de mthfr ve pai heterozigot, hibor 5000 ve coraspin 100 kullandim, sona yaklastik cok sukur
Tesekkür ederim benimde aynı sadece iki gendeRica ederim. Tedirgin olmayın. Kendi pıhtılaşmamı da atayım size.
Eki Görüntüle 2995500
Bence iğne öneen bir doktor bulup öule devam edin. Homozigot ciddi çünkü.Tesekkür ederim benimde aynı sadece iki gende
Tamam inşallah tesekkürlerBence iğne öneen bir doktor bulup öule devam edin. Homozigot ciddi çünkü.
selam kızlar, henüz yeni 5+5 teyim
doktorum pıhtılaşma tespit etti
oksapar iğne verdi fakat aşırı canımı yakıyor ve daha 3 kez iğne oldum şimdiden mosmor oldu göbeğimin etrafı
yanlış bişey mi yapıyorum yoksa böyle mi devam edecek?
daha önce 3 düşük 1 kimyasal geçirdim bari bu sorunsuz olsun istiyorum ancak hergün buna nasıl katlanır insan
videolarda dediğiniz gibi bölgeyi değiştirenler vardı. sorayım bakayım belki daha iyi olur öyle teşekkür ederimKendinizi motive edin. 9 ay boyunca kullananlar var. Benim bir arkadaşım sırayla kollarından ve üst bacaklarından yapıyordu. Göbek çevresini kabul etmedi. Bir doktorunuza sorun, uygun görürse siz de göbek dışında bir yere yapın. Belki daha katlanılır olur.
Kardeşim bende oluyorum iğne benimde 1 mecburi kürtaj 2 kimyasalın var geçen hafta Perşembe kan verdim 97 çıktı gittik doktora iğneye başladı birde haplar var bu hafta çarşamba kan verdim 2360 çıktı bugün doktora gittik çok küçük bi kesemi var tutucak inşallah 1 haftadır kullanıyorum iğne ilk zamanlar çok yakıyodu şimdi biraz daha iyi gibi ama yine yakıyo tam dik bir tik çap vur iğneyi batır yavaş yavaş boşalt 10 saniye bekle sonra dümdüz yavaş bir şekilde Çek. Alışacaksın zamanlar inşallah sıkıntısız bir şekilde kucağiniza alırız bebeklerimiziselam kızlar, henüz yeni 5+5 teyim
doktorum pıhtılaşma tespit etti
oksapar iğne verdi fakat aşırı canımı yakıyor ve daha 3 kez iğne oldum şimdiden mosmor oldu göbeğimin etrafı
yanlış bişey mi yapıyorum yoksa böyle mi devam edecek?
daha önce 3 düşük 1 kimyasal geçirdim bari bu sorunsuz olsun istiyorum ancak hergün buna nasıl katlanır insan
çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. 1 hafta sonrasında benim de bir tık azaldı acım. fakat morluklar oluşuyor. çevresinde hassasiyet var. belki ilerleyen zamanlarda daha da alışır. napalım kısmet böyle her evresinde sıkıntı çekmekmiş. allah beterinden saklasınKardeşim bende oluyorum iğne benimde 1 mecburi kürtaj 2 kimyasalın var geçen hafta Perşembe kan verdim 97 çıktı gittik doktora iğneye başladı birde haplar var bu hafta çarşamba kan verdim 2360 çıktı bugün doktora gittik çok küçük bi kesemi var tutucak inşallah 1 haftadır kullanıyorum iğne ilk zamanlar çok yakıyodu şimdi biraz daha iyi gibi ama yine yakıyo tam dik bir tik çap vur iğneyi batır yavaş yavaş boşalt 10 saniye bekle sonra dümdüz yavaş bir şekilde Çek. Alışacaksın zamanlar inşallah sıkıntısız bir şekilde kucağiniza alırız bebeklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?