gebelikte prednol-kortizon kullanan var mı?

gulgulgulgul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
1
0
36
Antalya
bütün gebeliklerim düşükle sonuçandı.doktorum bir dahaki gebeliğimde kortizon yani prednol kullanacağımı ayrıca immunglobulin tedavisi göreceğimi söyledi.bu tedaviyi şu anda kullanan veya çocuk sahibi olan var mı? beni bilgilendirirseniz sevinirim. çok endişeliyim.

bende aynı durumdayım korunma döneminde başladım kortizon kullanmaya hamile kalıncada immuglobulin tedavisi olucam. inşallah güzel sonuç alanlar olmuştur.

merhaba üç düşük yaptım yapılan araştırmalarda kan pıhtılaşması çıktı bağışıklık sistemiyle ilgili hiçbir test yapılmadı...bundan 9 ay önce cildimde bazı kabarıklıklar oluştu yapılan tahliller sonucunda liken diye bir hastalık olduğu belirlendi ve cilt drum prednol tedavisine başladı ama gebelikte kullanmamam gerektiğini söyledi...hangi testler sonucunda bu ilacı kullanmanıza drunuz karar verdi...test isimlerini bana söylerseniz çok mutlu olurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…