Gebelikte prednol

Mavi_Eftelya

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
1.013
3.099
133
Hocam iyi günler dilerim .. şimdiden teşekkür ederim ... 7 haftalık gebeyim daha önce kayıplarım mevcut .doktorum 4 mg prednol verdi günlük alıyorum ... düşük doz oldugu için bi zararı olmayacağını söyledi doktorum ama yine de endişeliyim... Kalıcı bi zarar oluşturur mu bebeğim de?

Hocam iyi günler dilerim .. şimdiden teşekkür ederim ... 7 haftalık gebeyim daha önce kayıplarım mevcut .doktorum 4 mg prednol verdi günlük alıyorum ... düşük doz oldugu için bi zararı olmayacağını söyledi doktorum ama yine de endişeliyim... Kalıcı bi zarar oluşturur mu bebeğim de?
Mrb isra_06 bende hamileyim ve prednol kullanıyorum ama tedirginim son durumunuz nedir öğrenebilirmiyim rica etsem

Mrb isra_06 bende hamileyim ve prednol kullanıyorum ama tedirginim son durumunuz nedir öğrenebilirmiyim rica etsem
Cnm merhaba benim de iki düşüğüm var bana da Dr prednol verebilirim dedi. Test sonuçlarıma bakıp öyle karar vereceğim dedi. Siz neden kullanıyorsunuz??? Ben ıtp hastasıyım buarada.

Ben kullandım prednol . Bebeğim de 1 yaşında şu an . Bi yan etkisini görmedim ..
Cnm neden kullandırdı doktor? Önceden bi rahatsızlığın varmıydı? Ne kadar süre kullandın? Çok şişirdi mi seni ???hamile kaldıktan sonra mı kullandırdı yoksa hamilelik öncesinden mi başlattı Dr ? Bana da kullandıracak galiba ?

Cnm merhaba benim de iki düşüğüm var bana da Dr prednol verebilirim dedi. Test sonuçlarıma bakıp öyle karar vereceğim dedi. Siz neden kullanıyorsunuz??? Ben ıtp hastasıyım buarada.
Mrb canım bende tüpbebek tedavisiyle gebe kaldım hiç düşüğüm yok benim ama 5.denememdi gebeliğin devamı için kullanıyorum

arkadaşlar merhaba benimde haftaya transferim var nasipse doktorum dekort die bir ilaçtan bahsetti bugün sanırım prednol tarzı bi ilaç .rahimin embriyoyu yabancı madde olarak görmesin die kullandırılıyor.
ancak transfer sonrası kullanmamı istedi hemşire şaşırdı ve doktoru aradı hatta sizler bu ilacı nasıl kullandınız? hamilelikte içilebilen ilaçlardan mıdır ?

Merhabalar bendede trombosit düşğklüğü bae 28 lere kadar düştü ve malesef bana damardan veriyolar kortizonu burdaki kadın dıgum ve kendi doktorum kullan bu şekilde tek doz da yüksekte olsa bebefe zarar vermez dedi ama endişeliyim bi bilginiz varmı bu konuda

Merhabalar bendede trombosit düşğklüğü bae 28 lere kadar düştü ve malesef bana damardan veriyolar kortizonu burdaki kadın dıgum ve kendi doktorum kullan bu şekilde tek doz da yüksekte olsa bebefe zarar vermez dedi ama endişeliyim bi bilginiz varmı bu konuda

Cnm bebekte bi ihtimal yarık dudak olma ihtimali var ki onu da estetikle düzeltebiliyorlar. Hiç kafana takma Rabbim inş Bebişini korur. Haaa hiç olmayadabilir tabi. Itp hastası mısın ???? Çok geçmiş olsun. Dr güven be Rabbime tevekkül et.

Cnm prednolu kalp atışlarını duyana kadar mı kullanmıştın şu an kullanıyomusun hayrlı olsun inşallh gebeliğin
1
Cnm prednolu kalp atışlarını duyana kadar mı kullanmıştın şu an kullanıyomusun hayrlı olsun inşallh gebeliğin

Amin inşallah. 12 .haftada gün aşorıya düştü. 15..haftada tamamen bıraktım

Back
X