Gebelikte sac boyasi

AnkaEnerjisi

Bugünün mucizeleri nelerdir?
Pro Üye
18 Mayıs 2008
10.199
17.365
823
İstanbul
Kizlar merhaba,

Baslikta da gordugunuz gibi sacimi acilen boyatmam lazim. Bizde maalesef genetik bir durum, erkenden saclarimiz beyazliyor.

Doktorum ilk uc ay boyatmami istemedi. Mecbur oldugumu soyleyince, tamam ama en son asamaya gelene dek boyama dedi. Organik boya ile tabi dedi.

Yarin benim dogum gunum ve kendimi bu saclarla inanilmaz kotu hissediyorum. Diplerden yarim santim beyazlar cikti.

İnternetten arastirdim, bir suru farkli gorus var.

Bana tavsiye edeceginiz bir marka var mi? Veya kapatici stik var ama boya gibi hic olmuyor. 3 ay tamamlanana dek onu mu kullanayim. Beni aydinlatirsaniz cok sevinirim. Bu arada gebelik gunum 6+3.

canım ben sana bir marka öneremeyeceğim...benim sana önerim saçlarını boyatmaman...çünkü saç diplerine uygulayacağın boyada ki kimyasal maddeler saç derinden kanına bulaşacak ve kan yoluyla da bebeğine gidecek...bebeğinin sağlığı açısından bir risk bu...ona yazık değil mi ? ben senin yerinde olsam beyaz saçlarımla gezerim yine de bebeğimi zehirlemem....

canım ben sana bir marka öneremeyeceğim...benim sana önerim saçlarını boyatmaman...çünkü saç diplerine uygulayacağın boyada ki kimyasal maddeler saç derinden kanına bulaşacak ve kan yoluyla da bebeğine gidecek...bebeğinin sağlığı açısından bir risk bu...ona yazık değil mi ? ben senin yerinde olsam beyaz saçlarımla gezerim yine de bebeğimi zehirlemem....

Canim sagol cevabin icin ancak sac boyasinin emilimi bebege zarar veremeyecek kadar azmis. Amonyak kokusundan dolayi doktorlar onermiyor. Organik boya kullaniliyor o yuzden.

Canim sagol cevabin icin ancak sac boyasinin emilimi bebege zarar veremeyecek kadar azmis. Amonyak kokusundan dolayi doktorlar onermiyor. Organik boya kullaniliyor o yuzden.

İlk 3 ay önerilmiyor ama kanıtlanmış bı etkisi yok. Ama zarar vermeyeceğinin de garantisi yok ben doktorum 16. Haftamda organik dip boyamı ve roflemi yaptırdım şimdi doğumdan önce de bir kez daha yaptıracağım erken donemde yaptırmanızı tavsiye etmem dediğiniz gibi sprey ya da stik boyalar varsa geçici çözüm olabilir.ama depresyona giri mutsuz oluyorsanız 3. Aydan sonra boyayın mutlaka mutsuzluğunuz da bebeğinizi etkileyebilir vücutta artan stres hormonları bebeğe geçiyor ve huzursuz hissetmesine neden oluyor

bencede boyatma gecen gun adını hatırlayamadıgım bı prof. kesınlıkle boyatmayın dıyor gebelıkte komık gelmesse peruk kullan cnm..:39:

Back
X