Gebelikte saç boyasi

history1985

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
3.010
2.826
133
39
Arkadaslar doktorum bitkisel boya ile saçını boyatabilirsin dedi ben cesaret edemedim ama sanırım artık boyatmam gerek.Bitkisel onerebileceginiz boya var mı ve sizler nasıl yapıyorsunuz bu boya işini?

Arkadaslar doktorum bitkisel boya ile saçını boyatabilirsin dedi ben cesaret edemedim ama sanırım artık boyatmam gerek.Bitkisel onerebileceginiz boya var mı ve sizler nasıl yapıyorsunuz bu boya işini?
Emin olmamakla birlikte sanırım amonyaksız boya da oluyor, önce bunu araştırın.
Sonrasında zaten organik saç boyası diye aratınca markaları görürsünüz. Natural organics gibi bir marka vardı, ben saçlarım yıpranmasın diye alıyordum. Muz kokusu var. Alerjik bünyem vardır, bana bile ters bir şey yapmadı. Ona da bakabilirsiniz.

Emin olmamakla birlikte sanırım amonyaksız boya da oluyor, önce bunu araştırın.
Sonrasında zaten organik saç boyası diye aratınca markaları görürsünüz. Natural organics gibi bir marka vardı, ben saçlarım yıpranmasın diye alıyordum. Muz kokusu var. Alerjik bünyem vardır, bana bile ters bir şey yapmadı. Ona da bakabilirsiniz.
Teşekkür ederim :)

Teşekkür ederim :)
Bu arada ben de hamileyken kullandım sanmayın, dedim ya saçlarım yıpranmasın diye organik boya alıyordum.
Normalde boyalar deride yanma, kızarıklık ya da kapalı ortamda göz yaşarması yapabilir (bana bunları yapıyor boyalar), dediğim markada hiç öyle problem yaşamadım.

daha bugun arastırdım amonyaksız denenlerın ıcındede cok fazla amonyaga yakın kımyasal var bır farkı yok yanı

benımde tek tuk beyazlarım var , gebe kalmadan once kahve tonlarına boyuyordum sacımı kendı saclarımda koyu kahvedır.. o nedenle su an renk farkı yok, ıkı kezde kısalttım , su an saclarım daha canlı ve beyazlarım benı ahatsız etmıyor, o nedenle boyatmayı dusunmuyorum.
bu konu tartısmaya cok acık bır konu ama ben olsam boyatmazdım.. her boyada bır sekılde kımyasal var , tamamen dogal olan tek sey kına, onun dısındakı hepsınde kımyasal maddeler var, bence bırakın saclarınız dınlensın bu surecte,dogum sonrası yenılersınız bastan asagı :D

benımde tek tuk beyazlarım var , gebe kalmadan once kahve tonlarına boyuyordum sacımı kendı saclarımda koyu kahvedır.. o nedenle su an renk farkı yok, ıkı kezde kısalttım , su an saclarım daha canlı ve beyazlarım benı ahatsız etmıyor, o nedenle boyatmayı dusunmuyorum.
bu konu tartısmaya cok acık bır konu ama ben olsam boyatmazdım.. her boyada bır sekılde kımyasal var , tamamen dogal olan tek sey kına, onun dısındakı hepsınde kımyasal maddeler var, bence bırakın saclarınız dınlensın bu surecte,dogum sonrası yenılersınız bastan asagı :KK70:
Ben de bu kadar beyazım olduğunu hiç farketmemistim 3 aydır boyamayinca hepsi ortaya çıktı 9 ayda ne olur bilmem artık :KK53:

Benim doktorum 3 aydan sonra boyayabilirsin dedi. Ben bitkisel boya alacagim kina gibi. Farmasi marka boya var. Ayni kina gibi. Bekleme suresi uzun ama olsun beyazlarla dolasmaktan iyidir :))

Benim doktorumda 3.aydan sonra bitkisel ile boyayabilirsin dedi. Kuaförüm çok yakın arkadaşım. Bitkisel olanların içinden en az kimyasal barındıran ile boyuyor saçımı. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Back
X